+45 42 53 69 00Book tid

Fysioterapi Vesterbro

Oplever du smerter eller gener til daglig? Så kan du opnå langvarig og vedvarende lindring med en fysioterapeutisk behandling. Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi Vesterbro har vi nogle af Danmarks bedste fysioterapueter, som alle er udvalgt gennem en særlig rekrutteringsproces. Det er med til at garantere dig den bedste behandling, når du kommer i vores klinik på Vesterbro.

Kaatsu Massage & Fysioterapi Vesterbro ligger i professionelle rammer i Sporting Health Club, og vores fysioterapueter er derfor også eksperter i at behandle sportsudøvere. Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi Vesterbro er du altid i de bedste hænder.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

Vesterbro

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

Østerbro

Nordhavn Studio

Kompagnistræde

Kaatsu Massage

Derfor skal du prioritere fysioterapi

Med den moderne livsstil som de fleste danskere lever i dag, så er det efterhånden de færreste, der kan sige sig helt fri for gener og onde. Fysioterapi er en behandlingsform, der kan hjælpe dig med at lindre og komme eventuelle skader til livs. Det er en behandlingsform, der ikke blot giver akut lindring, men også fokuserer på at give langtidsholdbare resultater. Det sker gennem manipulations- og mobiliseringsteknikker, hvor vores behandlere hos Kaatsu Massage & Fysioterapi Vesterbro arbejder med dine knogler, bindevæv, nervesystem, led og muskler.

Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi Vesterbro kombinerer vi fysioterapeutisk massage med træningsøvelser, der sammenlagt giver dig det bedste resultat. Vores forløb er altid skræddersyede til din problemstilling og ønsker, så vi sammen kan højne din livskvalitet.

Atleternes fortrukne på Vesterbro

Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi Vesterbro er vi specialiserede i sports- og fysiurgisk massage. Derfor har vi også mange års erfaring med at behandle både sportsudøvere og professionelle atleter, hvor vi er en fast del af deres trænings- og behandlingsforløb. 

Mange atleter vælger Kaatsu Massage & Fysioterapi Vesterbro til som en del af deres faste behandlingsplan, da vi ligger i topklasse, når det kommer til sports- og fysiurgisk massage. Uanset om du er professionel atlet eller almindelig sportsudøver, så sammensætter vi et forløb hos Kaatsu Massage & Fysioterapi Vesterbro, der hjælper med at holde dig skadesfri.

Vores klinik på Vesterbro

Leder du efter fysioterapi på Vesterbro? Kaatsu Massage & Fysioterapi Vesterbro finder du hos vores samarbejdspartner Sporting Health Club på Vester Farimagsgade 43, København K. Vi kan derfor tilbyde dig en unik oplevelse, hvor du kan vælge at kombinere behandlings- og træningsforløb som en forebyggende indsats i forbindelse med din almindelige træning eller som et genoptræningsforløb i forbindelse med en skade eller operation.

Uanset hvad du vælger, så er du sikker på, at få den bedste behandling af en af vores dygtige eksperter. Den centrale placering af vores klinik i København betyder, at den er nem at nå uanset, hvor i København, du befinder dig.

Fysioterapi giver smertelindring

Går du rundt med en skulder, der har irriteret dig længe? Eller lider du ofte af smerter i nakken? Så er der god mulighed for, at du kan blive helt smertefri. Hos Kaatsu Massage og Fysioterapi har vi nogle af Københavns dygtigste fysioterapeuter. Så book din behandling i dag og bliv fri for irriterende smerter. Du er også altid velkommen til at kontakte os og stille spørgsmål.

 

Udtalelse fra kunder