+45 42 53 69 00Book tid

Massage Amager, Hotel Radisson Scandinavia

Massageklinik på Amager

Om vores massage på Amager

Besøg Kaatsu Massage og få en smertelindrende massage.

Vi byder dig velkommen hos Kaatsu Massage beliggende på det skønne 4-stjernede hotel Radisson Scandinavia, der ligger lige 5 minutters gang fra Islands Brygge metrostation i starten af Amager. Vores specialister i smertelindring vil tage godt hånd om netop dine udfordringer med kroppen. Vi tilbyder også en skøn afstressende massage, hvis du bare ønsker at komme helt ned i gear og glemme hverdagens jag for en stund. Vores dygtige massører tilbyder en lang række forskellige typer massage:

  • Sportsmassage er en hård træningssession, så du kan restituere bedre
  • Fysiurgisk massage, hvor vores eksperter arbejder med at afhjælpe dine smerter og skader
  • Fysioterapi, hvor vores fysioterapeuter også kan tilrettelægge et træningsprogram til dig
  • En blidere wellnessmassage, der opkvikker din krop så vel som dit sind
  • Graviditetsmassage, hvor den specifikke hensigt er at aflaste kroppen for graviditetens mange følgegener, men også knytte bånd og skabe kontakt mellem mor og barn

Graviditetsmassage kan være en særdeles effektiv løsning, da mange gravide oplever en række forskellige smerter under en graviditetsperiode. Desuden kan den være en rigtig god løsning for gravide, der oplever smerter i forbindelse med deres graviditet, og kan desuden hindre, at du får skader og udfordringer senere hen i din graviditet.

Massage er kendt for at opkvikke den fysiske krop, men også den psykiske tilstand, eftersom symptomer som angst, depression og stress blandt andet også kan afhjælpes i form af massage. Den lindrende effekt man opnår gennem vores massage, opnåes fordi vi bruger vedvarende tryk på muskler og væv, som ifølge vores erfaring og forskning løsner kroppens muskler, øger blodcirkulationen og udbedre diverse skader.

Se alle vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

København K

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

Østerbro

Nordhavn Studio

Kompagnistræde

Kaatsu Massage

Udtalelse fra kunder