+45 42 53 69 00Book tid

Massage Frederiksberg,
Hotel Josty

Massageklinik i Frederiksberg

Læs om massageformer

Sportsmassage har mange positive effekter, eftersom den hårde massageform hovedsageligt arbejder med kroppens dybe væv. Den hårde bearbejdning af kroppen øger blodcirkulationen, hvilket har den primære effekt at skabe en hurtigere og bedre restitution.

Wellnessmassage er en mere blid form for massage, der arbejder med kroppens overflade. Denne massageform har overordnet det formål at skabe en behagelig oplevelse for krop og sind, hvilket i sidste ende skaber rum for en fysisk og psykisk aflastning.

Graviditetsmassage er en mere alternativ massageform, da denne type massage specielt henvender sig til en krop i konstant forandring. Udførelse af denne type massage foregår ved at øge tilstrømningen af blod til muskler, hvilket vil skabe en lindrende effekt på de belastede områder.

Den fysiurgiske massage er en massageform, der er specielt tiltænkt skadesforbedring og skadesforebyggelse. Den fysiurgiske massage er i modsætningen til wellnessmassagen en hårdere massageform og kan for nogle virke mere smertefuld, eftersom den arbejder med kroppens dybe muskulatur. Efter et par omgange med fysiurgisk massage vil kunden mærke en tydelig forbedring, da kroppen vil føles stærkere og mere modstandsdygtig overfor fremtidige belastninger.

Massage har påviste positive effekter over for en lang række områder, herunder angst, depression, stress og låste kropsdele. Uanset hvilken type massage, der ønskes, så kan Kaatsu Massage afhjælpe dine smerter, skader og skavanker. Vores massører er bevidste om netop dit behov. Vi tilbyder service 24 timer i døgnet, så du kan få massage, lige når det passer dig. Kontakt os nu på telefon: +45 42 53 69 00.

Eller henvend dig på en af vores fysiske adresser:
Amager: Amager Boulevard 70, 2300 København S.
Vesterbro: Nørre Farimagsgade 43, København K.