+45 42 53 69 00Book tid

Wellnessmassage

Wellnessmassage er den blideste og – for mange – mest afslappende form for massage. Massage og wellness går for mange hånd i hånd. Vores massører er desuden meget opmærksomme på at lytte til dine behov og sørge for, at du får netop den massage, som du har behov for, når du ankommer. Du vil gå fra os med fornyet krop og roligt sind.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

København K

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

Østerbro

Nordhavn Studio

Kompagnistræde

Kaatsu Massage

Wellness, massage og spa

Når du bestiller en massage hos os har du mulighed for at tilkøbe adgang til vores spa-område på det 5-stjernede hotel, Manon Les Suites på Vesterbro. På billedet ved siden af kan du se, hvordan det indendørs poolområde er designet med inspiration fra Bali. Desuden får du også adgang til en tagterasse, hvor der er sauna og dampbad. På 6. sal er der ligeledes en restaurant, hvor der serveres økologiske og bæredygtige retter, vin og cocktails. 

Stedet er derfor helt perfekt til en romantisk dag for to eller en veninde-spa-dag. Mange af vores klienter siger, at vores spa-afdelingen er den bedste og mest unikke i København. 

 

Massage for to

Ønsker du en massage, hvor I begge kan være i samme rum og nyde oplevelsen sammen? Så er vores massageklinik på Hotel Sankt Petri ved Nørreport St. perfekt. Her kan I få en parmassage i rammerne af det ekslusive Sankt Petri Hotel i vores skønne klinik, der er indrettet med inspiration fra japansk kultur. 

Her vil I sammen kunne nyde en wellnessmassage, der kan få jer helt ned i gear, og give jer følelsen af luksus og velvære.

Wellnessmassage af kompetente massører

Vores massører og fysioterapeuter er særligt udvalgt på baggrund af deres evne til at give en rigtig god massage. Vores massører vil altid inden massage spørge dig, om du har spændinger nogle steder, og om du har skader, som der skal passes på. Du vil derfor altid være i de tryggeste hænder, når du får massage hos os. 

Hvis du vil have en wellnessmassage vil du opleve en massage, der er blid med lange strøg henover kroppen. Massage udløser hormoner som oxytocin, serotonin og dopamin, hvilket booster følelsen af velvære og glæde. Desuden vil niveauet af stresshormon sænke sig, når man modtager massage. Massage er derfor både godt for kroppen og sindet.

Lad os tage hånd om dig

Hos Kaatsu Massage og Fysioterapi lytter vores behandlere altid til dig. Med vores wellnessmassage – udført af f.eks. Ramona – er du sikker på at blive helt afstresset. Hvis du har spørgsmål til behandlingen er altid velkommen til at kontakte os – så kan vi snakke om, hvordan vi kan skæddersy en behandling efter dine ønsker. Selvfølgelig helt forforpligtende.

Udtalelse fra kunder