+45 42 53 69 00Book tid

Massage i København

Kaatsu Massage København tilbyder smertelindrende massage til dig, der ønsker mere energi i hverdagen. Vi har afdelinger beliggende på Hotel Radisson Scandinavia på Amager og Nørre Farimagsgade 43 København K. Der tilbydes udkørsel til specifikke adresser.

Hos Kaatsu massage København kan du få forskellige typer af massage, uanset behovet. Heriblandt kan der tilbydes sportsmassagewellnessmassagefysiurgisk massage eller graviditetsmassage.

Herunder kan du læse om de fire massageformer

Sportsmassagen er til dig som ønsker en hurtigere restitution. Denne form for massage bliver udført ved hjælp af en hård massage på kroppens dybe væv. Selve massageformen er kendt for sine fordele i form af reducering af muskelspændinger, øget blodtilførsel til musklerne, afstresning af en hårdt belastet krop, udskillelse af affaldsstoffer og forebyggelse af sportsskader.

Wellnessmassagen skal derimod ses som den afslappende og afstressende oplevelse for krop og sjæl. Bearbejdningen af kroppen bliver udført ved hjælp af blide tryk og lange strøg på kroppens overflade. Det skaber en behagelig og afslappende oplevelse.

Den velkendte wellnessmassage er i daglig tale også kendt som ”svensk massage”. Denne skånsomme behandling af kroppen opbygger en større blodcirkulation og blodgennemstrømning, hvilket får kroppen til at føles på ny.

Den fysiurgiske massage er til dig, der ønsker at forbedre eller forebygge eventuelle skader. I forhold til denne massageform bliver der arbejdet med kroppens dybe væv. Det kan i visse henseender virke mere smertefuldt end den mere kosmetiske massageform. Dog skaber den tunge bearbejdning af kroppen et større toleranceniveau for kroppens muskler, hvilket er specielt effektivt til forebyggelse af potentielle skader.

Gennemgår kroppen derimod en markant forandring, så er graviditetsmassagen netop løsningen på de skavanker, der eventuelt kan følge med. Det ses alt for ofte, at gravide kvinder får permanente skader på grund af den øgede vægt, der kommer på visse områder af kroppen.

Dette kan løses relativt simpelt ved hjælp af graviditetsmassagen. Massørens professionelle bearbejdning skaber en øget tilstrømning af blod til muskler og væv, hvilket lindrer smerter og spændinger.

Kontakt os – vi svarer meget gerne på dine spørgsmål

Ønsker du forkælelse, skadesforebyggelse eller hurtigere restitution? Så kontakt Kaatsu Massage København og få et uforpligtende tilbud. Der er åbent døgnet rundt, så dig med sene arbejdstider også har mulighed for lindrende massage. Kontakt os nu på telefon: 42 53 69 00.

Eller henvend dig på en af vores fysiske adresser:
Amager: Amager Boulevard 70, 2300 København S.
Vesterbro: Nørre Farimagsgade 43, Københanv K.