+45 42 53 69 00Book tid

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en massageform, hvor man i særlig grad har fokus på kroppens problemområder. Her anvender massøren særlige teknikker – f.eks. trykpunktsmassage – for f.eks. at løsne en spændt nakke eller afhjælpe lændesmerter. Denne massageform er rigtig god til at løsne op for låste muskler – f.eks. hold i nakken, spændinger fra stillesiddende arbejde eller spændinger fra løft af mindre børn. Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi har alle vores behandlere de kompetencer, som det kræver at kunne give en effektiv fysiurgisk massage gennem en specialiseret viden om kroppens opbygning og anatomi.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

København K

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

Østerbro

Nordhavn Studio

Kompagnistræde

Kaatsu Massage

Fysiurgisk massage er god mod skader

Fysiurgisk massage er en meget effektiv massageform, hvis du har et ønske om, at komme af med skader som f.eks: Hold i nakken, musearm, hold i ryggen, hold i lænden, tennisalbue, frossen skulder eller spændingshovedpine.

Hvad end din problemstilling er, er det vigtigt at du beskriver den grundigt for din behandler. På den måde vil behandleren være i stand til at tilrettelægge et behandlingsforløb, der på sigt, vil kunne fjerne dine smerter. Ofte bliver vores klienter overraskede over, hvor effektive vores behandlinger med massage og fysioterapi faktisk er. Vi har mange eksempler på klienter, der har gået med smerter i meget lang tid, men som efter behandling hos os bliver fuldstændig smertefri.

De dygtigste behandlere i København

Når det kommer til behandling af dine skader ved vi, hvor vigtigt det er, at du føler dig tryg hos os. Da de fleste af vores massører er uddannede fysioterapeuter har vi gjort dialogen med dig som klient til en del af alle vores behandlinger hos Kaatsu Massage & Fysioterapi. Du vil derfor før behandlingen få mulighed for præcis at forklare, hvor dine smerter sidder, hvordan og hvornår de er opstået.

På den måde er alle vores behandlere helt særligt uddannet i at finde frem til årsagen til, at du har smerter og at udarbejde behandlingsforløb, der får bugt med dine skader. Der sker sommetider, at vi må sende dig videre til en osteopat eller en special-læge. Hos os vil hensynet til dig som klient veje højest og du vil altid få en ærlig vurdering og behandling hos os.

 

Fysiurgisk massage i dejlige omgivelser

Vi mener, at det er vigtigt, at du som klient befinder dig i nogle omgivelser, som er trygge og rare, når du får din behandling. Hvis du føler dig godt tilpas, slapper din krop bedre af, og det vil gøre din massage eller fysioterapi mere effektiv. Derfor har vi været meget bevidste om at gå væk fra det hvide, kliniske udtryk, som mange behandlingssteder har. 

Vi har indrettet vores fire behandlingsrum med inspiration fra forskellige kulturer. Du kan altså få massage i japanske, indiske, nordiske eller indonesiske omgivelser. Alle indretningseffekter er hentede fra de givne lande og skaber en unik oplevelse for dig som klient. Når du får behandling vil du også selv have mulighed for at vælge den musik, som du mener er mest afslappende for dig. På den måde vil din oplevelse hos Kaatsu Massage altid blive meget personlig.

Smertebehandling i særklasse

Hos Kaatsu Massage og Fysioterapi er vi specialister i behandling af smerte. Annemette og vores andre behandlere helt sikkert også hjælpe dig – ligemeget hvor du har ondt. Du er altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende og stille spørgsmål.

 

Udtalelse fra kunder