+45 42 53 69 00Book tid

Fysioterapi

Fysioterapi handler kort sagt om, at gøre din krop fri for smerter og gener. Fysioterapi er rigtig godt, hvis du vil have langvarig og blivende lindring af dine smerter – det kan f.eks. være gentagende problemer med ryggen, en låst nakke eller en tennisalbue. Desuden er alle vores fysioterapeuter trænede i at give ægte massage, så du samtidig med din fysioterapi også kan opnå den afslappende effekt af massage.

Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi har vi nogle af Københavns bedste fysioterapeuter, der har brugt mange år på at uddanne sig videre i forskellige grene af faget.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

Vesterbro

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

København

Hotel Skt. Petri

Kompanistræde

Kaatsu Massage

København

Hotel Skt. Petri

Fysioterapi – helt kort

Fysioterapi handler om, at blive fri for smerter i kroppen. Det kan f.eks. være, at du som klient lider af tilbagevendende spændingshovedpine. Det kan også være, at du har ondt i skulderen som følge af en overbelastning efter træning. Eller måske har du brug for at genoptræne kroppen efter en operation. Ligemeget hvad din problemstilling er, så er det fysioterapeutens fornemmeste opgave at forstå, hvor din lidelse kommer fra, hvordan den er opstået, og på den måde sikre, at du kommer ind i et behandlingsforløb, der gør, at du kan blive smertefri.

Fysioterapeuten er uddannet til at bruge forskellige teknikker – f.eks. massage og træning til at udbedre problemerne. Den største forskel fra massage er nok, at du via en fysioterapeut i højere grad vil få et sæt af øvelser med hjem, som kan være med til at sikre, at dine smerter ikke kommer igen.

 

Nogle af de dygtigste fysioterapeuter i København

Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi har vi gennem vores helt særlige rekrutteringsprocess udvalgt nogle af de dygtigste fysioterapeuter, der er i København. Derfor kan du som klient være helt sikker på, at kvaliteten af din fysioterapeutiske behandling er helt i top.

Flere af vores fysioterapeuter har ikke alene gennemført grunduddannelsen i fysioterapi, men har også taget en kandidat – f.eks. i osteopati eller en specialisering indenfor fysioterapi. Desuden er alle vores fysioterapeuter uddannet til at gå i dialog med dig som klient. Det vigtigste er nemlig, at du føler dig hørt, så du altid føler dig tryg, når du kommer hos Kaatsu Massage & Fysioterapi.

 

Aktiv og manuel fysioterapi

Manuel fysioterapi er den behandling som du får, når du er i vores klinik og ligger på briksen. Her vil vores fysioterapeuter også altid sørge for, at give dig øvelser med, som du kan lave derhjemme. Desuden har vi trænet alle vores fysioterapeuter i at give rigtig god massage, så hos os vil du altid opleve, at blive behandlet med da teknikker fra massagefaget, som mange finder dejligt afslappende. 

Ofte viser det sig, at det vil være en fordel for dig som klient, hvis du begynder at træne. Det er f.eks. tit tilfældet, hvis du har tilbagevendende problemer med ryggen. Fysioterapi, hvor der trænes kaldes aktiv fysioterapi. To af vores klinikker – på Vesterbro og på Islands Brygge – ligger i forlængelse af et træningscenter. Du vil derfor have mulighed for at træne sammen med vores fysioterapeuter. Under kyndig vejledning kan du på den måde opnå en rask, stærk og sund krop.

Fysioterapi giver smertelindring

Går du rundt med en skulder, der har irriteret dig længe? Eller lider du ofte af smerter i nakken? Så er der god mulighed for, at du kan blive helt smertefri. Hos Kaatsu Massage og Fysioterapi har vi nogle af Københavns dygtigste fysioterapeuter. Så book din behandling i dag og bliv fri for irriterende smerter. Du er også altid velkommen til at kontakte os og stille spørgsmål.

 

Udtalelse fra kunder