+45 42 53 69 00Book tid

Aktiv fysioterapi

Forskning viser, at det i mange tilfælde med smerter i kroppen – f.eks. rygsmerter – vil være en fordel, at bruge aktive øvelser som en del af fysioterapibehandlingen. Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi vil vores fysioterapeuter altid give dig øvelser, som du kan bruge derhjemme. I to af vores klinikker er der ligeledes mulighed for at tilgå topklasse træningscentre, så du sammen med din fysioterapeut kan igangsætte i et forløb, der kan gøre dig smertefri for altid.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

København K

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

Østerbro

Nordhavn Studio

Kompagnistræde

Kaatsu Massage

Adgang til fantastiske træningsfaciliteter 

På vores afdelinger på henholdsvis Amager og Vesterbro ligger vores klinikker i forlængelse af det højt profilerede træningscenter Sporting Health Club. Det gør, at du nemt vil kunne overgå til et aktivt genoptræningsforløb, såfremt vores sportsfysioterapeut finder det nødvendigt. Læs mere om vores genoptræning her. 

Ligeledes har vi altid redskaber og træningsudstyr til rådighed, så vores idrætsfysioterapeuter kan vise dig, hvilke redskaber du bør få fat på, hvis du ønsker at træne hjemme hos dig selv.

 

Din vej mod sundhed med en idrætsfysioterapeut

Ofte er aktiv fysioterapi svaret, hvis du vil opnå en blivende og varig smertelindring. Tidligere troede man, at man ved rygsmerter og diskusprolaps skulle hvile sig. Men forskning har vist, at man bør komme i gang med at bevæge sig hurtigst muligt, hvis man vil komme smerterne til livs. Du kan læse mere om forskningen her:  https://videnskab.dk/node/25089

Det kan for mange virke lidt mærkeligt, at man i nogle tilfælde skal begynde at bevæge sig mens man stadig har smerter. I andre tilfælde – f.eks. ved forstuvning – er hvile stadig enormt vigtigt. Derfor er det altid helt essentielt, at du får en kompetent vurdering af, hvilken form for smerte, du har. Den vurdering vil du altid få hos vores fysioterapeuter – fordi de er nogle af Københavns dygtigste.

En tryg oplevelse med fysioterapi

Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi sætter vi altid fokus på din tryghed – derfor vil du få en helt ærlig vurdering hos os. Hvis din skade involverer noget, som vi ikke kan hjælpe med, kan du stole på, at vi vil vejlede dig i, hvor du så skal søge hjælp.

Vores fysioterapeuter er alle særligt uddannede i at indgå i dialog med dig som klient, så du til hver en tid vil føle, at du selv er med i de beslutninger, som bliver taget ifht. din behandling hos os. Det gør, at du hos Kaatsu Massage og Fysioterapi altid vil føle dig hørt og involveret, når det kommer til dit behandlingsforløb.

Annemette står klar til at hjælpe!

Annemette er en af Kaatsu Massage & Fysioterapi’s fysioterapeuter med speciale i sport og genoptræning. Hun og vores andre sportsfysioterapeuter står klar til at hjælpe dig via aktiv fysioterapi. Så gå ind og book din tid nu.

Udtalelse fra kunder