+45 42 53 69 00Book tid

Genoptræning

Genoptræning handler både om, at komme tilbage til en funktionel krop efter en skade. Men det handler også om, at opnå en sund krop, så man undgår skader fremadrettet. Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi har vi sportsfysioterapeuter og massører, der også er uddannet som personlige trænere. Derfor vil du med genoptræning hos os altid få tilrettelagt en træning, der passer præcis til dit behov og niveau.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

København K

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

Østerbro

Nordhavn Studio

Kompagnistræde

Kaatsu Massage

Genoptræning skæddersyet af eksperter

Når du begynder at træne – hvad end det er efter en skade eller operation, eller hvis du vil opnå en sund og smertefri krop – så er det sindssygt vigtigt, at man træner rigtigt. Derfor giver det mening at begynde sin træning sammen med en af vores eksperter. Når du kommer ind i et genoptræningsforløb hos os, sikrer vores idrætsfysioterapeuter og personlige trænere, at du træner på en måde, som passer præcis til dine problemstillinger og dit niveau. 

Vi er så heldige, at to af vores klinikker – dem på Vesterbro og på Amager – ligger i forlængelse af det lækre træningscenter Sporting Health Club. Det gør, at de træningsfaciliteter, som vi har til rådighed er efter højeste standard på markedet, og altid med de nyeste trends indenfor udstyr.

Undgå skader og opnå din drømmeform. 

Hvis du har en rygskade eller en fibersprængning viser forskning, at du heler hurtigere, hvis du kommer i gang med at træne hurtigt. Det er også vigtigt at træne nakken eller skuldrene på den helt rigtige måde, hvis du oplever tilbagevendende smerter eller gener. Træning kan ofte være et meget vigtigt supplement til dine massagebehandlinger.

Træningen har samtidig den fordel, at du mens du styrker kroppen, så kommer du samtidig i bedre form. Ligeledes udløser træningen glædeshormoner, som giver dig velvære og glæde i din hverdag. På den måde er det rent win-win at gå i gang med genoptræning hos os.

 

Genoptræning som en del af en firmaaftale

Det er muligt at gøre genoptræning til en del af en firmaaftale med Kaatsu Massage og Fysioterapi. Således giver aftalen både adgang massage, fysioterapi og genoptræning. Dette er en stærk kombination, hvis man vil give sine medarbejdere de bedste forudsætninger for, at være sunde på arbejdspladsen.

Det er desuden den fordel, at firmaaftaler er skattefrie, fordi de er skadesforebyggende. Du kan læse mere om firmamassageaftaler her.

Casper kan genoptræne dig

Kaatsu Massage & Fysioterapi har en række eksperter indenfor træning. Udover vores fysioterapeuter har vi også Casper, der foruden at være massør også er uddannet personlig træner. Vil du opnå en sund og stærk krop uden smerter? Så book din til i dag.

Udtalelse fra kunder