+45 42 53 69 00Book tid

Massage Kompagnistræde,
Kaatsu Massage

Massageklinik midt i byen

Om vores massage i København K.

Besøg Kaatsu Massage i Kompagnistræde og få en afslappende massage.

Vi er glade for, at byde dig velkommen i vores afdeling i København K i Kompagnistræde, hvor vores dygtige massør Anna er fast afdelingsleder. Afdelingen i Kompagnistræde ligger i et hyggeligt og roligt gårdmiljø, hvor larmen fra indre by forstummer. Det er derfor det helt perfekte sted at få en times afbreak fra hverdagens stress og jag. Vores massører er uddannet til at skræddersy behandlinger efter netop dine behov. Anna er uddannet til at lave en række forskellige massagebehandlinger:

  • Sportsmassage er en dybdegående massage, der bl.a. Hjælper kroppen med at restituere bedre
  • Fysiurgisk massage er en massageformer, hvor der lægges fokus på kroppens problemområder
  • En blidere wellnessmassage, hvor du kan komme helt ned i gear og slappe af
  • Graviditetsmassage, hvor der arbejdes med de områder, der er belastet af graviditet. Her bruges en graviditetspude, så du som gravid kan ligge på maven uden problemer

Graviditetsmassage kan være en rigtig god idé for dig som er gravid, da mange oplever gener og smerter under deres graviditetsperiode. Desuden kan et målrettet behandlingsforløb under graviditeten medvirke til, at der kommer færre gener som følge af graviditeten efter man har født.

Massage er ifølge studier kendt for at kunne afhjælpe stress. Så en behandling hos os, er en rigtig god måde at komme væk fra hverdagens stress og jag. Flere og flere firmaer bruger også massagebehandlinger på arbejdspladsen, som en måde at nedbringe tilfælde af stress og opnå bedre trivsel hos medarbejdere. Du kan læse mere om vores firmamassage. Kontakt os nu på telefon: +45 42 53 69 00.