+45 42 53 69 00Book tid

Sportsmassage

Sportsmassage er rigtig godt, hvis du vil have kroppen på ret køl hurtigst muligt. Din krop bliver belastet – både hvis du træner, men også hvis du bare har et aktivt liv. Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi har vi en række behandlere, der er særligt udvalgt på baggrund af deres arbejde med professionelle atleter. Desuden kan du også kombinere dine massagebehandlinger med et skæddersyet træningsforløb hos os og opnå en sund krop uden smerter.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

København K

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

Østerbro

Nordhavn Studio

Kompagnistræde

Kaatsu Massage

Hvad er en sportsmassage?

Sportsmassage er en massageform, hvor man arbejder med kroppens dybe væv. Derfor vil massagen føles hårdere end f.eks. wellnessmassage. Massøren eller fysioterapeuten lægger vægt i og arbejder i musklernes dybde, så “gammelt” blod presses ud af musklerne og erstattes af friskt blod. Dette øger kroppens evne til at kunne restituere hurtigere.

Sportsmassage-formen er traditionelt brugt af atleter – bl.a. ved OL – fordi det er så effektivt, når kroppen skal komme sig hurtigt efter hård træning. Behandlingen er dog også rigtig god, hvis man f.eks. arbejder på kontor og gerne vil opfriske kroppen.

 

Vi masserer profesionelle atleter

Hos Kaatsu Massage og Fysioterapi har vi ry for at være nogle af de bedste til sportsmassage. Det ved vi, fordi vi masserer nogle af Københavns og Danmarks mest prominente profesionelle atleter. Vores faste kunder tæller både professionelle boksere, bodybuildere, MMA-kæmpere, en OL-svømmer og professionelle fodboldspillere. Du kan se mange af vores atleter, hvis du kigger nærmere på vores instagram-profil. 

Du behøver naturligvis ikke at være top-trænet for at få noget rigtig godt ud af en sportsmassage. I dialog med massøren kan massagen tilpasses, så den passer perfekt til din krop og strukturen af dine muskler. På den måde vil du altid føle dig rigtig godt tilpas efter en sportsmassage.

 

Skræddersyet træningsforløb i kombination med massage

Vores klinikker på Sporting Health Club på Vesterbro og på SAS Radisson på Islands Brygge ligger placeret i træningscenteret Sporting Health Club. Det betyder, at vi på disse steder også har mulighed for at tilbyde skræddersyede træningsforløb i kombination med sportsmassage. Det har mange af vores klienter benyttet sig af, fordi det betyder, at de ofte får kål på den skade eller gene, som de i første omgang kom ind med.

Har du ofte problemer med nakken? Har du spændingshovedpine? Generer dine skuldre eller din lænd dig ofte? Hvis du kan svare ja til et af disse spørgsmål, så er det helt sikkert, at massage i kombination med den rette træning vil forbedre din krops tilstand. 

Vi glæder os til at tage imod dig!

Hos Kaatsu Massage og Fysioterapi har vi mange spcialister i træning, og vi står altid klar med et godt råd. Med vores sportsmassage er du altid i kompetente hænder – f.eks. hos Caspar. Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende, hvor vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst muligt hjælper dig.

Udtalelse fra kunder