+45 42 53 69 00Book tid

Priser

Hos Kaatsu Massage og Fysioterapi tilbyder vi massage og fysioterapi til konkurrencedygtige priser – og samtidigt har vi en faglighed og nogle omgivelser, som giver en unik og fantastisk oplevelse. Herunder kan du se vores priser.

30 minutter

Pris: 425,-

Behandling på en af vores adresser.

45 minutter

Pris: 545,-

Behandling på en af vores adresser.

60 minutter

Pris: 645,-

Behandling på en af vores adresser.

Genoptræning

Pris: 649,-

Session på 60 minutter på en af vores adresser.

Privat udkørsel

Pris: 995,-

Privat udkørsel for 60 minutter.

Køb klippekort og spar op til over 1.000 kr.

Massage kan både afhjælpe gener, være smertelindrende og være ekstremt afstressende. For at få en varig effekt, er der ofte behov for, at du kommer ind i et behandlingsforløb over en periode. De fleste oplever så god effekt af vores massage, at de ønsker at gøre det til en fast vane. Derfor tilbyder vi klippekort, hvor du kan spare op til 20% af prisen på ovenstående behandlinger.

Køber du 5 klip, sparer du 10% og køber du 10 klip, sparer du 20%.

Køber du eksempelvis 10 klip til vores 60 minutters behandling, sparer du hele 1.098,- kr. Klippene skal bruges inden for en seks måneders periode, der starter på den dag, hvor du benytter det første klip.

Book din behandling her

Hvis du ønsker en af vores behandlinger, kan du let booke online. Vores afdelinger har åbent 24 timer i døgnet, og alle steder har et personale med stor faglighed og en stærk erfaring. På den måde sikrer vi at kunne tilbyde massage og fysioterapi af særlig høj kvalitet.

Udtalelse fra kunder