+45 42 53 69 00Book tid

Massage Østerbro, Hellerup & Svanemøllen

Massageklinik ved Østerbro (Nordhavn Studio)

Læs om massageformer

Vi er super glade for at kunne byde dig velkommen i vores nye klinik på Østerbro. Fordelen ved dette sted er, at klinikken udover massage også har behandlere, der kan lave kiropraktik og fysioterapi. På den måde får du som klient én samlet pakke af alt, hvad der kan give dig dit optimale fysiske velvære.

Hvilke massagebehandlinger kan jeg få på Østerbro?
På klinikken tilbyder vi følgende behandlinger:

  • Sportsmassage har mange positive effekter, eftersom den hårde massageform hovedsageligt arbejder med kroppens dybe væv. Den hårde bearbejdning af kroppen øger blodcirkulationen, hvilket har den primære effekt at skabe en hurtigere og bedre restitution.

  • Wellnessmassage er en mere blid form for massage, der arbejder med kroppens overflade. Denne massageform har overordnet det formål at skabe en behagelig oplevelse for krop og sind, hvilket i sidste ende skaber rum for en fysisk og psykisk aflastning.

  • Graviditetsmassage er en mere alternativ massageform, da denne type massage specielt henvender sig til en krop i konstant forandring. Udførelse af denne type massage foregår ved at øge tilstrømningen af blod til muskler, hvilket vil skabe en lindrende effekt på de belastede områder.

  • Den fysiurgiske massage er en massageform, der er specielt tiltænkt skadesforbedring og skadesforebyggelse. Den fysiurgiske massage er i modsætningen til wellnessmassagen en hårdere massageform og kan for nogle virke mere smertefuld, eftersom den arbejder med kroppens dybe muskulatur. Efter et par omgange med fysiurgisk massage vil kunden mærke en tydelig forbedring, da kroppen vil føles stærkere og mere modstandsdygtig overfor fremtidige belastninger.

Vi skræddersyr altid massagen til netop dig
Massage har påviste positive effekter over for en lang række områder – herunder angst, depression og stress. Uanset hvilken type massage, du ønsker, så er vores massører særligt uddannede til netop at, skæddersy behandlingen til dit behov. Derfor vil du altid opleve at blive spurgt ind til dine ønsker og til hvor du har ondt, når du kommer ind hos os. Det giver dig en følelse af tryghed for, at der vil blive arbejdet med netop den problemstilling, so du kommer ind med.

Book din tid på Østerbro her
Hvis du har spørgsmål, så kontakt os endelig på telefon: +45 42 53 69 00.