+45 42 53 69 00Book tid

Graviditetsmassage

Graviditeten er en skøn tid, men det er også hårdt for kroppen. En graviditetsmassage kan være med til at afhjælpe moren med ubehag og smerter – og samtidig give lidt velfortjent afslapning og wellness. Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi har vi specialister i graviditetsmassage, og alle behandlinger foregår i eksklusive, lækre omgivelser.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

København K

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

Østerbro

Nordhavn Studio

Kompagnistræde

Kaatsu Massage

Graviditetsmassage med din tryghed i fokus

Når man er gravid er det vigtigt, at man passer ekstra godt på sig selv. Udover de hormonelle forandringer gennemgår kroppen også høj belastning som følge af graviditeten. Led og muskler belastes, og mange oplever også at få vand i kroppen.  

Derfor kan en graviditetsmassage være en rigtig god måde at undgå skader. Ligeledes er det rigtig godt for den gravides sind, at få lov til at koble helt af og skabe forbindelse til baby i maven. Hos os er du i helt trygge hænder. Du kan desuden trygt få lov til at ligge på maven på vores særlige graviditetspude, der er designet til graviditetsmassage.

Kun specialiseret personale

Vi ved, hvor vigtig tryghed er, når du er gravid. Du har dit dyrebareste eje inde i maven, og derfor bør du også altid vælge en massør, som er specialiseret inden for massage af gravide – og det er vi. 

Vi lytter til dig og din situation, og så foretager vi graviditetsmassagen ud fra de behov, som du står med. To gravide står nemlig sjældent med præcis samme udfordring eller ønsker.

 

Graviditetsmassage i lækre rammer

Vi har prioriteret at skabe nogle rammer, der giver en følelse af lækkerhed og wellness. Det hæver en massageoplevelse til et nyt niveau. Vi ønsker nemlig ikke “bare” at give dig en graviditetsmassage, men at give dig et oplevelse af velvære og forkælelse.

Vi har placeringer på lækre, eksklusive hoteller som eksempelvis Radisson og Skt. Petri, og vi har indrettet lokaler med fokus på forskellige kulturer, så du eksempelvis kan få graviditetsmassage i et lokale, der er inspireret af f.eks. japansk eller nordisk kultur.

Lad os hjælpe dig!

Hos Kaatsu har vi specialisteret os i at hjælpe folk af med smerter. Med vores gradivitetsmassage kan vi også hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende, hvor vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst muligt hjælper dig.

Udtalelse fra kunder