+45 42 53 69 00Book tid

Massage Vesterbro, Sporting Health Club

Massageklinik på Vesterbro

Om vores massage på Vesterbro

Meditativ massage til at styrke krop og sjæl? Du kan booke tid her på sitet eller kontakt Kaatsu Massage for et uforpligtende tilbud.

Hos Kaatsu Massage kan vi være behjælpelige med næsten alle former for massage. Om det er wellness, sports- eller fysiurgisk massage, så kan det dygtige personale hos Kaatsu Massage løsne op for de muskelspændinger, du er plaget af.

Massage er kendt for at have en lang række positive effekter. Heriblandt en bedre blodcirkulation, restitution, fleksibilitet, muskelstruktur osv. Dette er blot få af de mange fordele en målrettet massage kan medføre.

Wellnessmassage

En massage behøver dog ikke altid kun at være i forbindelse med en belastet eller ineffektiv krop. Til tider kan der være brug for ren forkælelse for enten dig selv eller din partner, hvoraf en skøn wellnessmassage kan være det, der lige er brug for.

Graviditetsmassage

Graviditetsmassage er kendt for sin blide form for massage, hvilket specielt henvender sig til den, der ønsker et ekstra energi boost i hverdagen. I selve massagen sker der det, at der, ved hjælp af skånsomme tryk og strøg på kroppens overflade, frigives en masse ophobninger af fysiske spændeninger og stressende mentale energier, hvilket skaber et meditativt rum for kroppen og sindet. Det styrker derfor sindet og reducerer eventuelle psykologiske belastninger i form af stress, angst og manglende energi.

Sportsmassage

Hvis kroppen derimod føles belastet, så vil det ifølge vores vurdering være bedre med en sportsmassage. Sportsmassagen arbejder med kroppens dybe væv, og er blandt andet med til at forkorte restitutionstiden ved at øge blodcirkulationen og blodgennemstrømningen til musklerne. Dette kan være særdeles godt, hvis gårsdagens træning alligevel har sat et lidt for hårdt præg på kroppen.

Se alle vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

København K

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

Østerbro

Nordhavn Studio

Kompagnistræde

Kaatsu Massage

Udtalelse fra kunder