+45 42 53 69 00Book tid

Anna

Hvis du gerne vil have en fantastisk fysiurgisk massage af en virkelig sød massør, så skal du have fat i Anna! Hun kommer fra en hel familie af danske massører, så hun er opflasket med massagegerningen fra barnsben.

Om Anna

Dygtig til ømme muskler og sportsskader

Anna er uddannet fysiurgisk-, bindevævs- og idrætsmassør.
Som sportsmassør har hun blandt andet masseret boksere, løbere og crossfittere. Hun tager udgangspunkt i de skader eller muskelspændinger som de forskellige sportsudøvere har. Hun masserer ud fra deres behov – det kan f.eks. være sportsskader og ømme muskler. Anna bruger meget dybdegående massage. Det virker afspændende og forebyggende, og kan forhindre fremtidige skader. 
Som fysiurgisk massør giver Anna dig en dybdegående massage, som du virkelig vil mærke får løsnet op i muskler, og herved vil du føle en bedre balance i kroppen.

13 års erfaring med afspændende massage

Anna er uddannet fysiurgisk-, bindevævs- og idrætsmassør med snart 13 års erfaring. Som sportsmassør har hun blandt andet masseret boksere, løbere og crossfittere. Hun tager udgangspunkt i de skader eller muskelspændinger som de forskellige sportsudøvere har. Hun masserer ud fra deres behov – det kan f.eks. være sportsskader og ømme muskler. Anna bruger meget dybdegående massage. Det virker afspændende og forebyggende, og kan forhindre fremtidige skader. Som fysiurgisk massør giver Anna dig en dybdegående massage, som du virkelig vil mærke får løsnet op i muskler, og herved vil du føle en bedre balance i kroppen.

Til dagligt dyrker Anna selv sport og har gjort det hele livet. Det er bl.a løb, styrketræning, crossfit og boksning, men hun prøver tit nye sportgrene og -former, da hun altid er nysgerrig på at udvide sit kendskab til forskellige sportsgrene.

Derudover er mange af de klienter, der kommer hos Anna, mennesker, der har spændinger, smerter og stress, som er forsaget af deres arbejde (nakkesmerter, musearm, lændesmerter). Her hjælper hun typisk med at få mere bevægelighed i muskler og led. Ligeledes giver massage kroppen og hjernen en pause, som også er sundt for ethvert menneske.

Giver en rigtig god graviditetsmassage

En god del af Annas klienter er gravide kvinder, så hun har stor erfaring med at give en meget effektiv graviditetsmassage. Denne form for massage hjælper med at afspænde den gravide krop, der ofte er belastet og af graviditeten. Annas gravide klienter fortæller også, at de føler en øget cirkulation i kroppen efter massage, og det kan meget vel også afhjælpe ophobning af væske i kroppen. Ligeledes kan det hjælpe på øm lænd og trætte ben, der ofte går i kramper. Anna har to børn, så hun kender også fra egen krop, hvordan det er at være gravid, og hvordan det belaster kroppen.

Meget empatisk og god at snakke med

Anna er bare en af den slags mennesker, som man rigtig godt kan lide fra første gang med møder dem. Hun er et meget oprigtigt menneske, der har en ægte passion for at hjælpe mennsker med deres problemer. Fordi hun netop har så gode empatiske evner, er hun lyttende og har forståelse for de behov som klienten har. I fællesskab finder I en massageform som passer til den enkelte. Ingen mennesker er ens, og derfor er det vigtigt at massagen passer netop til dig. Anna er også rigtig god at snakke med, så hun oplever også, at mange har lyst til at snakke om stort og småt under deres behandlinger.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

Vesterbro

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

København

Hotel Skt. Petri

Kompanistræde

Kaatsu Massage

Massage Rungsted

360° Sundhed

Ønsker du en behandling?

Hvis du ønsker en behandling af Anna eller en af vores andre dygtige behandlere, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores lokationer har åbent 24 timer i døgnet, så du kan få det til at passe ind i din hverdag. Kontakt os for at booke Martin ved hjælp af nedenstående links.

Udtalelse fra kunder