+45 42 53 69 00Book tid

Fysioterapi & Fysioterapeut Amager

Leder du efter en klinik til fysioterapeutiske behandlinger? Har du gået og døjet med en skade, eller er du ved at genoptræne efter en operation, så kan fysioterapi hjælpe dig med at opnå både akut og vedvarende lindring.

Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi Amager tilbyder vi dig en række behandlingsformer, der alle har til formål at højne din livskvalitet. På klinikken, som ligger i det 4-stjernede hotel, Radisson Scandinavia, har du desuden mulighed for at kombinere behandlings- og træningsforløb. Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi Amager har vi nogle af de dygtigste fysioterapeuter i Danmark, hvor mange af vores behandlere har brugt år på at efteruddanne sig inden for området.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

Vesterbro

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

Østerbro

Nordhavn Studio

Kompagnistræde

Kaatsu Massage

Derfor er fysioterapi essentielt

Fysioterapi er i realiteten et meget bredt felt, men overordnet set, så skal fysioterapi medvirke til, at din krop fungerer optimalt. Har du eksempelvis fået en skade, der bliver ved med at genere dig, så hjælper vores fysioterapueter hos Kaatsu Massage & Fysioterapi Amager med at lindre og komme smerterne til livs, så din bevægelsesevne og din livskvalitet højnes.

Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi Amager har vi en aktiv tilgang til fysioterapi, hvor vi ikke kun prøver at behandle skader, men også forsøger at forebygge nye. Derfor giver vi vores behandlere hos Kaatsu Massage & Fysioterapi Amager dig altid øvelser med, som kan foretages derhjemme, men vi tilbyder også at kombinere behandlingsforløb med træningsforløb, så du får kompetent vejledning hele vejen.

Behandling fra eksperter på Amager

Skal du i gang med fysioterapuetiske behandlinger? Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi Amager har vi kun fysioterapueter, der er de bedste inden for deres respektive områder. Alle vores fysioterapueter er særligt udvalgt gennem et rekrutteringsforløb, som sikrer, at du får den bedste behandling – hver gang.

Mange af behandlerne hos Kaatsu Massage & Fysioterapi Amager har desuden valgt at efteruddanne sig – enten ved at specialisere sig yderligere inden for fysioterapi eller et område som osteopati. Det gør, at der er helt styr på anatomien, og at de får en helhed med, som ikke er tilfældet alle steder. Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi Amager er du sikret behandling fra nogle af de bedste fysioterapueter i feltet.

Vores klinik på Amager

Leder du efter fysioterapi på Amager? Kaatsu Massage & Fysioterapi Amager ligger i det 4-stjernede hotel, Radisson Scandinavia. Hotellet ligger bare fem minutters gang fra Islands Brygge metrostation, hvilket gør det let tilgængeligt med både cykel og offentlige transport. 

Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi Amager finder du en række af vores eksperter, der er klar til at tage hånd om din problematik, hvad enten du kommer med langvarige skader, ømme muskler eller ønsker en afstressende oplevelse. Klinikken er placeret ved vores samarbejdspartnere, Sporting Health Club på fjerde sal. Derfor har vi også mulighed for at tilbyde dig et kombineret behandlings- og træningsforløb, som kan være med til at afhjælpe eksisterende skader og forebygge nye. Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi Amager er du altid i trygge hænder hos vores eksperter.

Fysioterapi giver smertelindring

Går du rundt med en skulder, der har irriteret dig længe? Eller lider du ofte af smerter i nakken? Så er der god mulighed for, at du kan blive helt smertefri. Hos Kaatsu Massage og Fysioterapi har vi nogle af Københavns dygtigste fysioterapeuter. Så book din behandling i dag og bliv fri for irriterende smerter. Du er også altid velkommen til at kontakte os og stille spørgsmål.

 

Udtalelse fra kunder