+45 42 53 69 00Book tid

Fysioterapi Frederiksberg

Oplever du at at være generet af vedvarende smerter, eller har du langvarige gener efter en sportsskade, belastningsskade eller noget tredje? Så vil en fysioterapeutisk behandling i langt de fleste tilfælde være til stor gavn for dig. Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi Frederiksberg kan vi tilbyde behandling udført af nogle af Danmarks dygtigste fysioterapeuter. 

Vores behandlere har stor viden om kroppens anatomi, er opdaterede på de nyeste teknikker og er også trænet i at give lindrende, fysiurgisk og afslappende massage. Den fysioterapeutiske behandling kan lindre akutte og langvarige smerte samt hjælpe dig til at blive helt smertefri. 

 

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

Vesterbro

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

Østerbro

Nordhavn Studio

Kompagnistræde

Kaatsu Massage

Derfor skal du vælge fysioterapi

Kort fortalt går fysioterapi ud på at holde mennesker i bevægelse. Det dækker altså over et ganske bredt felt, men i sidste ende handler det om at få kroppen til at fungere optimalt gennem træning og ved hjælp af behandling. Efter en sportsskade eller belastningsskade kan du døje med langvarige smerter, der kan lindres eller behandles gennem udvalgte øvelser og træning. 

Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi Frederiksberg bruger vi en aktiv tilgang til terapien, så vi ikke kun behandler, men også gennem træning forebygger nye skader. Vores behandlere er uddannede i at lokalisere problemerne og komme smerterne til livs, så du oplever øget bevægelsesevne og højnet livskvalitet.

Lindrende og afslappende massage

Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi Frederiksberg tilbyder vi udover fysioterapi også forskellige massagebehandlinger. Du kan vælge mellem følgende former for massage hos vores erfarne og uddannede behandlere: 

  • En sportsmassage, som hjælper med restituering og afhjælper stivhed, træthed og ømhed i muskler og led.

  • En fysiurgisk massage, der er med til at afhjælpe smerter og skader.

  • En wellnessmassage, der både gavner, afslapper og opkvikker krop og sind.

  • En graviditetsmassage, der aflaster kroppen og skaber kontakt mellem mor og barn. 

Behandling hjemme hos dig

Hvis du har svært ved at komme til en af vores klinikker nær Frederiksberg, for eksempel på grund af en skade eller blot grundet travlhed, tilbyder vi fysioterapeutiske behandlinger hjemme hos kunder over det meste af København. Du er garanteret professionel behandling i trygge hænder, uanset om behandlingen foregår inden for hjemmets fire vægge eller på en af vores klinikker. Vores behandlere har nemlig været igennem en særlig rekrutteringsproces, så vi er sikret kun at have de allerdygtigste behandlere ansat. 

Flere af vores fysioterapeuter har valgt at videreuddanne sig inden for bestemte områder, og det betyder, at vi med stor sandsynlighed har specialviden om de problemer, du går og døjer med. Det er din garanti for professionel massage og fysioterapuetisk behandling af høj kvalitet.

Fysioterapi giver smertelindring

Går du rundt med en skulder, der har irriteret dig længe? Eller lider du ofte af smerter i nakken? Så er der god mulighed for, at du kan blive helt smertefri. Hos Kaatsu Massage og Fysioterapi har vi nogle af Københavns dygtigste fysioterapeuter. Så book din behandling i dag og bliv fri for irriterende smerter. Du er også altid velkommen til at kontakte os og stille spørgsmål.

 

Udtalelse fra kunder