+45 42 53 69 00Book tid

Fysioterapi København

Er du kommet til skade, eller oplever du vedvarende smerter? Med en fysioterapeutisk behandling kan du få akut og langvarig lindring af dine smerter.

I vores klinik i København K i sanselige og nærværende omgivelser kan du få både en fysioterapeutisk behandling og kombinere det med et træningsforløb, der kan være med til at lindre eksisterende problemer og forebygge fremtidige skader.

Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi København har vi nogle af de dygtigste fysioterapeuter i Danmark, hvor mange af vores behandlerne har brugt adskillige år på at videreuddanne sig indenfor feltet.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

Vesterbro

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

Østerbro

Nordhavn Studio

Kompagnistræde

Kaatsu Massage

Sådan hjælper fysioterapi dig

Fysioterapi er en behandlingsform, der er hårdere end den almindelige massage og bruges til at behandle skader og vedvarende smerter. Vores fysioterapueter går ind og arbejder med dine led, knogler, muskler og nervesystem for at få din krop til at fungere optimalt. Det gør de ved at bruge deres hænder til at udføre en række mobiliserings- og manipulationsteknikker, som forbedrer mobiliteten i krop, væv og led. Fysioterapi egner sig særlig godt til eksempelvis spændingshovedpine, rygsmerter, hold i nakken, sportsskader eller genoptræning efter en operation.

I nogle forløb vil vores behandlere hos Kaatsu Massage & Fysioterapi København vælge at kombinere fysioterapuetisk behandling med træningsforløb, da det giver kroppen de bedste forudsætninger for at blive smertefri – også på den lange bane. Dit forløb er altid baseret på en konkret vurdering af dine smerter, skader og præferencer.

Eksperter i fysioterapi i hjertet af København

Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi København har vi samlet nogle af de dygtigste fysioterapueter, hvor flere har valgt at videreuddanne sig indenfor forskellige grene af feltet. Alle vores fysioterapueter er blevet udvalgt gennem en særlig rekrutteringsproces, der gør, at vi altid kan garantere dig behandlinger i topklasse.

Vores fysioterapueter sørger ikke bare for at give dig behandling, mens du er på briksen, men giver dig også øvelser, som du kan udføre derhjemme. Mange har også gavn af at kombinere behandlingsforløbet med en træningsforløb, hvis de oplever tilbagevendende smerter. Vores fysioterapueter vil altid vejlede dig ud fra din konkrete problemstilling – så du kan forblive smertefri på den lange bane. Hos Kaatsu fysioterapi København er du altid i trygge hænder.

Vores klinik i København K

Skal du i gang med fysioterapuetiske behandlinger? Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi København tilbyder vi fysioterapi på vores super centrale beliggenhed i København K. Afdelingen finder du i Hotel Skt. Petri, som er et luksushotel, der er blev kåret til Nordeuropas bedste. I vores luksuriøse og bevaringsværdige omgivelser kan du få en række forskellige type behandlinger og massager, som alle har til formål at højne din livskvalitet. Alle fysioterapuetiske behandlinger udføres af nogle af de bedste behandlere på området.

Leder du efter fysioterapi København? Vores afdeling i København K kan nås på kort tid med cykel fra de fleste områder i København og er desuden let tilgængelig med offentlig transport. Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi København er du garanteret en god behandling.

Fysioterapi giver smertelindring

Går du rundt med en skulder, der har irriteret dig længe? Eller lider du ofte af smerter i nakken? Så er der god mulighed for, at du kan blive helt smertefri. Hos Kaatsu Massage og Fysioterapi har vi nogle af Københavns dygtigste fysioterapeuter. Så book din behandling i dag og bliv fri for irriterende smerter. Du er også altid velkommen til at kontakte os og stille spørgsmål.

 

Udtalelse fra kunder