+45 42 53 69 00Book tid

Caspar

Er du på udkig efter en rigtig dybdegående massage? Så bør du prøve en sportsmassage af Caspar. Han er nemlig en massør, der rigtig kan trykke igennem. Som aktiv sportsudøver og personlig træner har Caspar kræfterne til at komme i dybden med dine muskler. Idet Caspar samtidig med massøruddannelsen også er uddannet personlig træner har han ekstra godt styr på anatomien. Det betyder, at han kan give god råd til, hvordan du styrker din krop, så du undgår smerter fremadrettet. 

Om Caspar

Uddannet massør og personlig træner

Caspar er uddannet massør og samtidig tilknyttet Sporting Health Club som personlig træner. Caspar er en person med enorme mængder energi, og han har hele sit liv været utrolig aktiv. Derfor har sport og ikke mindst træning altid har været en stor del af hans liv. Her har fodbold en helt særlig plads i hans hjerte, da han har dyrket det siden, han var helt lille. Gennem sin interesse for sport, fandt Caspar sin interesse for massage, idet han fandt ud af, at sportsmassage er en fantastisk måde at få musklerne til at restituere på. Samtidig gør massage, at man som sportsudøver mindsker chancen for at få skader.

Stor passion for sportsmassage, motion og kost

I slutningen af teenageårene begyndte Caspar at supplere sin fodboldtræning med styrketræning. Sidenhen steg interessen for at lære om netop kroppens fysiologi. Derfor erhvervede han sig en massøruddannelse med speciale i idrætsskader. Desuden valgte han at uddanne sig til fitness-instruktør, kostvejleder og personlig træner. Caspar er meget passioneret i sin viden om muskler samt kost og ernæring, og han udvikler hele tiden sin lære om, hvordan kroppen udvikler sig positivt.

Kan massage og genoptræning være noget for mig?

Du behøver dog ikke at være den vildeste fitness-nørd for at kunne drage nytte af Caspars behandlinger og gode råd. Han er nemlig rigtig god til at møde dig, hvor du er, og give en behandling, der netop passer til dig. Ofte ser vi, at det er rigtig godt for dig som klient at komme igang med genoptræning. Mange spændinger er gengangere, og ofte skal du igang med at træne din krop på den rigtige måde, hvis du vil have blivende effekt. Mange oplever dog, at det kan være en ret uoverskuelig opgave at komme i gang med at træne. Her kan Caspar være en stor hjælp. Man kan f.eks. vælge at kombinere massage med træning – så der er en “gulerod” hver gang man får trænet. Du kan læse mere om vores genoptræning her: https://kaatsumassage.dk/genoptraening/

Lige meget hvad dit mål er, så er Caspar rigtig god til at lægge et program, der passer netop til dig. Derudover er han en fyr, som er utroligt rar og nem at være omkring, og han formår altid at gøre en trænings- eller massagesession til en rigtig god og rar oplevelse for dig som klient.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

København K

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

Østerbro

Nordhavn Studio

Kompagnistræde

Kaatsu Massage

Ønsker du en behandling?

Hvis du ønsker en behandling af Caspar eller en af vores andre dygtige behandlere, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores lokationer har åbent 24 timer i døgnet, så du kan få det til at passe ind i din hverdag. Kontakt os for at booke Martin ved hjælp af nedenstående links.

Udtalelse fra kunder