+45 42 53 69 00Book tid

Bastian

Hvis du har brug for at få langvarig lindring af dine smerter og spændinger gennem både massage og aktiv fysioterapi, så er Bastian et godt valg for dig som klient.

Om Bastian

Fysioterapeut med speciale i nyeste metoder på feltet

Bastian er i gang med fysioterapistudiet i København. Han er samtidig grundigt trænet i at give dybdegående massage. Han har igennem en kombination af praktisk erfaring og uddannelse opnået en forståelse af kroppens anatomi, biomekanik og fysiologiske mekanismer. Sideløbende med studiet i fysioterapi har han gennemført grunduddannelsen i behandlingsformen P-DTR. P-DTR er en helt ny og forskningsbaseret metode, hvorpå behandleren kan teste kroppens tilstand. P-DTR giver det mest optimale udgangspunkt for, at fysioterapeuten kan tilrettelægge et behandlingsforløb, der virker. Metoden er kendt for, at være en meget nytænkende måde at anskue kroppens dysfunktioner på, fordi den inddrager et neurologisk perspektiv.

Personlig erfaring med genoptræning

Bastian har selv været igennem flere store operationer efter mange knæskader over 8-10 år. Han kan derfor med sikkerhed sige, at han har et godt kendskab til den psykiske og fysiske smerte, der er forbundet med skader. Ligeledes kender han også alt til den frustration, der ofte opstår under genoptræning. Han anvender disse erfaringer, og han stræber konstant efter ny viden for på den måde at yde og tilrettelægge den mest optimale behandling for dig og de udfordringer, som du står overfor.   

Fysioterapi og massage med kroppens kompleksitet i fokus

Bastian oplever, at mange klienter godt kan have en lidt forkert fortolkning af, hvad deres problemstillinger skyldes. Der er en tendens til, at såkaldte eksperter ofte udelukkende anbefaler én bestemt metode, kost eller øvelse fremfor en anden. Det betyder, at man konstant reducerer kroppens kompleksitet til en slags diagnose med specifikke symptomer. Bastian tror ikke på, at “one size fits all” når det kommer til kroppen og til hvordan, klientens problemer præsenterer sig. Derfor tror han heller ikke, at én metode definitivt er bedre end en anden til at lindre folks skavanker. Når han behandler, forsøger han derfor at se problematikker i størst muligt perspektiv, og han anvender flest mulige værktøjer. Det gør han, fordi han ved at f.eks. nakkesmerter ikke bare kommer alene af nakkes holdning. Han ved samtidig, at en smart øvelse alene sjældent vil komme til at fikse det. 

Vil du behandles en fysioterapeut, der kan få dine spændinger til at gå væk for altid? Så vælg Bastian under “book tid“, Kontakt os, eller ring: +45 42536900 

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

København K

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

Østerbro

Nordhavn Studio

Kompagnistræde

Kaatsu Massage

Ønsker du en behandling?

Hvis du ønsker en behandling af Bastian eller en af vores andre dygtige behandlere, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores lokationer har åbent 24 timer i døgnet, så du kan få det til at passe ind i din hverdag. Kontakt os for at booke Martin ved hjælp af nedenstående links.

Udtalelse fra kunder