+45 42 53 69 00Book tid

Fysioterapi Østerbro

Døjer du med en skade, eller har du langvarige gener, der ikke vil gå væk? Så kan en fysioterapeutisk behandling hjælpe dig med at blive smertefri. Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi Østerbro har vi nogle af Danmarks dygtigste fysioterapueter, der har et gennemgående kendskab til kroppens anatomi og samtidig er trænet i at give ægte massage, så du både kan få behandling og den afslappende effekt af massagen.  

Kaatsu Massage & Fysioterapi har super centrale placeringer i hele København nær Østerbro. Har du ikke mulighed for at komme til vores klinik, så kan vi også udføre behandlingerne indenfor dit hjems fire vægge. Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi Østerbro er du altid i gode hænder.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

København K

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

Østerbro

Nordhavn Studio

Kompagnistræde

Kaatsu Massage

Sådan hjælper fysioterapi dig

Fysioterapi er en behandlingsform, hvor der arbejdes med at opbygge din krops hensigtsmæssige bevægelser, så den fungerer optimalt. For at forbedre dens funktion og bevægelse, arbejder en fysioterapeut med dine muskler, nervesystem, kredsløb og led. Det gør en fysioterapeut ved at bruge sine hænder til at udføre mobiliserings- og manipulationsteknikker, som forbedrer mobiliteten i din krops krop, væv og led. 

Med en fysioterapuetisk massage arbejder behandleren med kroppens dybe muskulatur, hvilket betyder, at det kan være væsentligt mere smertefuldt, end hvad du kender fra en almindelig afslappende massage. Alle vores behandlere hos Kaatsu Massage & Fysioterapi Østerbro er dog trænet i også at give ægte massage, hvilket betyder, at du også kan få fornøjelsen af effekten af den afslappende massage. 

Fysioterapi Østerbro behandling fra eksperter

Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi har alle vores behandlere været igennem en særlig rekrutteringsproces, som betyder, at vi kun tilbyder dig behandling fra nogle af danmarks bedste fysioterapueter. Mange af vores fysioterapueter har desuden valgt at videreuddanne sig indenfor området, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig specialviden om netop den problemstilling, du går og døjer med.

En vigtig del af fysioterapi kan være kombinationen af behandling og træningsøvelser, som giver din krop de bedste forudsætninger for at komme ovenpå igen efter en skade, operation eller langvarige smerter. I de fleste af vores klinikker nær Østerbro, kan vores fysioterapueter tilbyde dig et kombineret behandlingsforløb. Vores behandlingsforløb hos Kaatsu Massage & Fysioterapi Østerbro bliver altid skræddersyet på baggrund af din specifikke problemstilling.

Få fysioterapi indenfor hjemmets fire vægge

Har du ikke mulighed for at komme til en af vores klinikker nær Østerbro, så har du også mulighed for at få fysioterapi indenfor dit hjems fire vægge. Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi Østerbro tilbyder vi udkørsel til specifikke adresser. Det kan være en fordel, hvis du eksempelvis ikke kan komme til os grundet skadens karakter, eller hvis du har en travl hverdag, der gør det problematisk.

Uanset om du vælger behandling i en af vores klinikker eller med udkørsel, så kan vi garantere dig, at du er i trygge hænder. Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi Østerbro ansætter vi nemlig kun nogle af de dygtigste behandlere i Danmark, så du er garanteret den bedste behandling hver gang.

Fysioterapi giver smertelindring

Går du rundt med en skulder, der har irriteret dig længe? Eller lider du ofte af smerter i nakken? Så er der god mulighed for, at du kan blive helt smertefri. Hos Kaatsu Massage og Fysioterapi har vi nogle af Københavns dygtigste fysioterapeuter. Så book din behandling i dag og bliv fri for irriterende smerter. Du er også altid velkommen til at kontakte os og stille spørgsmål.

 

Udtalelse fra kunder