+45 42 53 69 00Book tid

Victoria

Victoria er et omsorgsfuldt og positivt menneske, og du vil altid føle dig tryg og godt tilpas, når du er i hendes hænder. Hun har en stærk intuition for dine behov og for kroppens “ømme punkter”. Udover at være massør er hun samtidig uddannet yoga-instruktør, så der er også god mulighed for at lave udstrækningsøvelser sammen med hende. Efter at være blevet behandlet af Victoria vil du på én gang føle dig mere afslappet i kroppen, men samtidig mere opfrisket i sindet.

Om Victoria

En alsidig behandler med bred viden fra mange felter

Victoria har siden barnsben været meget optaget af både fysisk og psykisk velvære. Det gør hende til en meget alsidig behandler, der kan trække på over 7 års uddannelse bl.a. fra Københavns Universitet, der strækker sig fra alt til massage, yoga og HR.

Kan også tilbyde one-on-one yoga, meditation og udstrækning

Udover at være massør er Victoria også professionel yoga-underviser. Derfor kan hun også tilbyde yoga-enetimer og guidede meditationer. De guidede meditationer kan f.eks. bruges til at afspænde kroppen, og til at give hovedet og nervesystemet en pause. Igennem sin store viden om yoga kan Victoria guide dig ind i de yoga-stillinger, som er særligt gode for udstrækning af netop din krop. Meget smerte og stivhed i kroppen kan nemlig forebygges igennem yoga, så yoga er som oftets meget anbefalelsesværdigt for mennesker, der opsøger massage. Mange yoga-stillinger kan også bruges til at forebygge stress i kroppen såvel som psyken.

Fokus på personlig udvikling og trivsel

Victoria har uddannet sig indenfor og arbejdet med HR, og hun har særligt haft fokus på trivsel og personlig udvikling. Ligeledes har hun også fokus på sin egen personlige udvikling, og er altid i gang med at lære nyt og tilegne sig ny viden. Lige i øjeblikket er hun i gang med at tilegne sig viden om kinesisk medicin og akupunktur, og hun er generelt meget interesseret i Østens tilgang til krop, velvære og sundhed.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

København K

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

Østerbro

Nordhavn Studio

Kompagnistræde

Kaatsu Massage

Vil du forny din krop?

Hvis du ønsker at forny din krop og udbrede velvære til dit sind hos Victoria eller en af vores andre dygtige behandlere, så book en tid via:

Udtalelse fra kunder