+45 42 53 69 00Book tid

Tony

Hvis du vil prøve en massør, der er blandt Danmarks dygtigste til både massage og akupunktur? Så skal du booke Tony. Han har 20 års erfaring med behandling indenfor kinesisk medicin. Han er uddannet massør, akupunktør og kropsterapeut fra Shanghai Universitet, og han har arbejdet med akupressur og akupunktur på hos Shanghai International Hospital igennem 6 år. I 2020 har Kaatsu Massage og Fysioterapi været så heldige at få ham i stald som en af vores faste behandlere.

Om Tony

Uddannet behandler fra Shanghai Universitet

Tony har en bachelor fra Shanghai Universitet i kinesisk medicin med specialisering i akupressur og akupunktur. Det høje faglige niveau i hans uddannelse gør, at du vil opleve en massør, der er helt utroligt dygtig. Akupressur er en form for massage, hvor behandleren lægger tryg på særligt ømme punkter på kroppen. På den måde kan kroppens spændinger gives efter, og kroppens energi bliver regenereret. I asian og Kina har man meget stolte traditioner omkring uddannelse i disse principper. I og med at Tony er uddannet i Shanghai er der ikke mange andre, der vil kunne matche hans evner her i Danmark indenfor kinesisk og asiatisk massage. 

Hvad kan akupunktur gøre for mig?

Har du overvejet at prøve akupunktur under en behandling? Så er du meget velkommen til at bede Tony om at give akupunktur under din behandling. Kort sagt handler akupunktur om, at placere nåle på kroppen, så man aflader energi fra kroppens medianbaner. På den måde søger man at fjerne smerte og sikre en bedre balance i kroppen. F.eks. hvis man lider meget af hovedpine kan akupunktur hjælpe. Når akupunktøren er rigtig dygtig kan det føles som en lille elektrisk udladning, når nålen placeres helt rigtigt, og man vil med det samme kunne føle en lindring af den smerte, man har. I Kina er akupunktur som behandlingsform bredt accepteret i den medicinske verden, mens man i Danmark også er begyndt at anerkende akupunktur som valid behandlingsform igennem de seneste år – f.eks. som smertelindring ved fødsler. 

20 års erfaring som behandler

Tony har mere end 20 års praktisk erfaring som behandler, og han har udover sin praksis på som læge i Kina også uddannet personale på store hotelkæder som bl.a. Hyatt Hotel, Four Seasons og Mariott.  Udover akupressur og akupunktur er han også specialiseret i:

  • Aromamassage
  • Lymfemassage
  • Thai massage
  • Refleksologi
  • Varm sten/hot stone massage
  • Dybdegående massage (sportsmassage)
Tony er et meget venligt og beskedent menneske, der er rigtig god til at lytte til sine klienter og forstå deres problematikker. Han vil derfor altid vælge netop en kombinationer af de mange behandlingsformer, som han er specialist i, så de vil passe til netop dit behov. Du vil derfor altid få en helt fantastisk behandling hos Tony.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

København K

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

Østerbro

Nordhavn Studio

Kompagnistræde

Kaatsu Massage

Har du behov for smertelindring?

Hvis du har behov for at komme dine smerter og spændinger til livs, så book Tony eller en af vores andre dygtige behandlere. Vi har altid en tid, der kan passe dig. Kontakt os for at booke Tony på telefon, mail eller online:

Udtalelse fra kunder