+45 42 53 69 00Book tid

Sigrid

Sigrid er en dygtig massør med speciale dybdegående massage – eller deep tissue massage. Samtidig studerer hun food science på DTU og Københavns Universitet. Så hvis du vil have en massør med en god holistisk forståelse af kroppen, så er det Sigrid, du skal vælge.

Om Sigrid

Massage og sport som speciale

Sigrid har arbejdet som massør i 5 år, og hun har haft fokus på at specialisere sig i sportsmassage. Hun har stort set altid selv trænet, og i øjeblikket træner hun crossfit, løb og thaiboksning. Derfor forstår hun også vigtigheden af en god, dybdegående sportsmassage, og hun elsker at arbejde med ømhed i musklerne.

Stor viden om anatomi og fysiologi

Igennem sit studie i Food Science, som er et studie der udbydes i et samarbejde mellem DTU og KU, bliver Sigrid til dagligt fodret med den nyeste teoretiske viden om anatomi og fysiologi. Det er viden som i høj grad er værdifuld i det praktiske arbejde som massør, fordi det på den måde bliver muligt hele tiden at optimere sin tilgang til massage, da den teoretiske viden sikrer, at behandlingerne bliver bedst baseret på forskning og nyeste viden indenfor feltet.

Rummelig og forstående som menneske

Sigrid er et enormt sødt og rummeligt menneske, der gør meget for at lytte og tilpasse massage til netop det menneske, som hun står foran. Hun er god til at kommunikere – f.eks. om hvor meget tryk den enkelte vil have. Det gør, at du hos Sigrid vil få en meget helhedsorienteret massage, der kommer omkring alle dine problematikker med kroppen.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

København K

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

Østerbro

Nordhavn Studio

Kompagnistræde

Kaatsu Massage

Har du problemer med spændinger i nakken?

Så book Sigrid eller en af vores andre dygtige massører. Sportsmassage er en hård massage, hvor du rigtig vil kunne mærke, at alle dine spændinger giver slip.

Book din tid her: https://kaatsumassage.onlinebooq.dk/

Udtalelse fra kunder