+45 42 53 69 00Book tid

Rikka

Rikka er godt på vej til at blive fysioterapeut, og er meget talentfuld som massør. Hun er samtidig uddannet yoga-instruktør, så hos Rikka er der god mulighed, for at få øvelser til udstræk med hjem, hvilket er super godt i kombination med massage. Rikka er samtidig meget åben og tolerant som menneske, så hos hende vil du altid føle dig godt modtaget.

Om Rikka

Stor interesse for kroppen anatomi

Igennem sin uddannelse til fysioterapeut har Rikka opnået en god forståelse af kroppens anatomi, og hvordan kroppens bevægelser har indflydelse på musklernes tilstand. Det er vigtig viden, hvis man skal være god til massage. Igennem sin uddannelse til yoga-instruktør under et længere ophold i Thailand fik Rikka også en forståelse af, hvordan sindet påvirker kroppens tilstand. Dette prøver hun aktivt at bruge i sine bahandlinger.

Hvorfor er massage og yoga godt i kombination?

Da Rikka er yogainstruktør har hun den fordel, at hun under sine massage- og fysioterapibehandlinger kan give dig gode råd til udstræks-øvelser, som du kan lave derhjemme. Det har den fordel, at du vil kunne få langvarig effekt af hendes behandlinger. Massage kan lindre smerter og spændinger med det samme, men for at komme spændingerne til livs på lang sigt er det en rigtig god idé, at lave nogle øvelser, som styrker de rigtige muskler i området.

Sød og eventyrlysten

En af Rikkas store passioner er at rejse og opleve verden og lære nye sprog. Hun kommer oprindeligt fra Ungarn og flyttede i efter gymnasiet til Danmark, hvor hun siden har haft fast bopæl. I dag taler og skriver hun perfekt dansk. Da hun er sprognørd er hendes næste mål at lære flydende fransk. Rikka har altid vidst, at hun ville arbejde med mennesker, så derfor er uddannelsen til fysioterapeut perfekt til hende. Hun elsker, at være i tæt kontakt med sine klienter, og det giver hende stor glæde, når hun kan bidrage til, at du som klient kan opnå bedre velvære i hverdagen.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

København K

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

Østerbro

Nordhavn Studio

Kompagnistræde

Kaatsu Massage

Vil du forny din krop?

Har du behov for at få en pause i hverdagen, hvor din krop og dit sind fornyes? Så book Rikka eller en af vores andre talentfulde behandlere. Vores telefon har åbent 24 timer i døgnet, så du kan altid bare ringe og booke tid. Kontakt os her:

Udtalelse fra kunder