+45 42 53 69 00Book tid

Nit

Hvis du godt kan lide en rigtig god fusion mellem asiatisk og vestlig massage, så er det Nit du skal vælge som behandler. Hun har 22 års erfaring som massør, og hun er oprindeligt uddannet massør fra Thailand. Efter hun kom til Danmark, har hun også taget en dansk uddannelse i massage og er i dag lægeeksamineret massør.

Om Nit

Lægeeksamineret massør

Selvom Nit er uddannet massør fra Thailand, følte hun, at det var vigtigt også at blive uddannet i Danmark efter dansk metode. Så Nit har suppleret sin uddannelse fra Thailand med en uddannelse som sportsmassør fra Idrætsklinikkens Kursuscenter i Odense. Nit kan derfor tilbyde følgende behandlinger:

  • Thaimassage
  • Fysiurgisk massage
  • Sportsmassage
  • Graviditetsmassage

Bruger en kombi af asiatisk og vestlig teknik i sine behandlinger

Fordi Nit er skolet i både thaimassage og traditionel vestlig sportsmassage, vil du som klient opleve, at hendes behandlinger rummer teknikker fra begge retninger. Du vil altså kunne opleve at få stræk, som man kender det fra thaimassage kombineret med de lange dybdegående strøg, som man finder i sportsmassage. Altså får du hos Nit det bedste fra begge verdener.

22 års erfaring med massage

Nit er en meget erfaren massør, og det vil du som klient kunne mærke, når du kommer under hendes kyndige hænder. Samtidig har hun altid været meget passioneret omkring massagefaget. Da hun flyttede til Danmark i 2010 var det vigtigt for hende ikke alene at lære dansk og tage en dansk uddannelse, men også at lære førstehjælp. Nit vil derfor altid kunne skæddersy en behandling, der passer netop til dig og din krop. Desuden er Nit altid sød og smilende, og god til at lytte til, hvad du har behov for netop i dag.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

Vesterbro

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

København

Hotel Skt. Petri

Kompanistræde

Kaatsu Massage

Massage Rungsted

360° Sundhed

Har du problemer med spændinger i nakken?

Så book en massage hos Nit. Hun kan tilrettelægge en behandling i kombination af forskellige teknikker, som vil løsne de spændinger. Du kan booke din tid her:

Udtalelse fra kunder