+45 42 53 69 00Book tid

Nikolaj

Nikolaj er en dygtig fysioterapeut, der afslutter sin uddannelse i starten af 2021. Han har allerede opbygget en del erfaring som fysioterapeut fra forskellige jobs, og han er bare et naturtalent som behandler. Han er med sin store interesse for fysioterapi og med sit vindende og smilende væsen den perfekte til at skræddersy behandlinger, så de passer til dine behov.

Om Nikolaj

God forståelse for anatomi i behandlingerne

Igennem fysioterapistudierne har Nikolaj oparbejdet en god teoretisk forståelse for kroppens opbygning. I kombination med det, har han samtidig erfaring fra andre jobs med at behandle fysioterapeutisk og ligeledes også gennem massage. Samtidig er han et af de mennesker, som bare har talent for at arbejde med kroppen. Du vil derfor altid få en yderst kompetent behandling hos Nikolaj. Hans erfaring siger ham, at han er særligt god til at behandle skuldre og ryg.

Hvad kombinationen af massage og fysioterapi gøre for mig?

Massage og fysioterapi er en helt særligt god kombination. Gennem massagen vil du som klient opleve at få en tilfredsstillende og direkte lindring. Fysioterapiens teknikker og øvelser supplerer massage rigtig godt, fordi kroppens funktioner derved udbedres på længere sigt. Nikolaj kan derfor i en kombination af massage- og fysioterapiteknikker sikre, at du får langvarig glæde af dine behandlinger.

Energisk og altid lyttende

Nikolaj tror på, at nøglen til en effektiv behandling ligger i en god forundersøgelse. Du vil derfor altid indgå i en forudgående dialog med Nikolaj om, hvor netop dine problematikker ligger og hvad årsagen til dem er. Derudover er han altid i godt humør, og han har en energisk og glad tilgang til livet, som virker smittende på omgivelserne. 

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

Vesterbro

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

København

Hotel Skt. Petri

Vil du være smertefri?

Nikolaj og vores andre dygtige behandlere er specielt udvalgt på begrund af deres evner. Så hvis du ønsker, at komme dine smerter og gamle skader til livs, så book trygt din tid her:

Udtalelse fra kunder