+45 42 53 69 00Book tid

Nichlas

Nichlas er igang med at uddanne sig til fysioterapeut, og han har derfor en bred viden indenfor de anatomiske strukturer og en god forståelse af, hvordan kroppen arbejder.

Om Nichlas

Nichlas er særligt dygtig indenfor sportsmassage, dybdegående massage, manuel vævsbehandling, samt afspænding af muskler. Da han selv styrketræner, har han både forståelsen for, hvordan massage kan forøge musklernes restitution, samt styrken til at komme i dybden i de større muskelgrupper.

Nichlas har selv en lang liste af tidligere skader og har derfor en god forståelse af, hvor frustrerende et rehabiliteringsforløb kan være.

Nichlas er et åbent og positivt mennesker, der er meget forstående og han går meget op i at din oplevelse som klient bliver positiv.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

København K

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

Østerbro

Nordhavn Studio

Kompagnistræde

Kaatsu Massage

Ønsker du en behandling?

Hvis du ønsker en behandling af Nichlas eller en af vores andre dygtige behandlere, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores lokationer har åbent 24 timer i døgnet, så du kan få det til at passe ind i din hverdag. Kontakt os for at booke Martin ved hjælp af nedenstående links.

Udtalelse fra kunder