+45 42 53 69 00Book tid

Marta

Marta er en erfaren massageterapeut, der samtidig er uddannet personlig træner. Så Marta er den helt rigtige behandler for dig, hvis du ønsker en sportmassage og samtidig ønsker gode råd til, hvordan du fremadrettet kan træner dine gener væk.

Om Marta

12 års erfaring med massage 

Marta har været massør i 12 år siden hun i 2009 blev uddannet massør med speciale i sportsmassage. I 2012 supplerede hun med at færdiggøre sin uddannelse i ernæring og sundhed – med særligt fokus på professionelle sportsudøvere. Marta er uddannet i Spanien, hvorfra hun kommer.

 

Uddannet personlig træner

Marta er uddannet som personlig træner under IFBB, som er en organisation for professionelle bodybuildere. Hun synes at bodybuilding er fascinerende, og hun har også tidligere selv stillet op til konkurrencer. Derfor har hun et indgående kendskab til træning og muskelopbygning, da hun kender processerne fra egen krop. Ligeledes har hun i gennem de seneste år også arbejdet som personlig træner. Marta vil derfor være den helt rigtige behandler for dig, som udover massage også ønsker at få hjælp til at træne din krop.

 

Brænder for at gøre forskel gennem massage og fitness 

For Marta er massage, wellness og træning det fedeste i verden. Så hun er meget motiveret, når hun kan gøre en forskel for sine klienter i deres hverdag. Det gør hende super glad, hver gang hun kan se, at hun hjælper et menneske til at få lidt mere velvære efter hendes behandlinger.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

Vesterbro

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

København

Hotel Skt. Petri

Kompanistræde

Kaatsu Massage

Massage Rungsted

360° Sundhed

Skal du prøve en god sportsmassage?

Så kan du bestille tid hos Marta eller hos en af vores andre meget dygtige sportsmassører. Sportsmassage er både afslappende, mens du samtidig rigtig kan mærke at kroppen bliver godt æltet igennem. Book din tid her: 

Udtalelse fra kunder