+45 42 53 69 00Book tid

Mariah

Mariah er en virkelig dygtig massør, der har styrken til rigtigt at trykke igennem. Så hvis du er mest til en rigtig dybdegående massage, hvor der arbejdes med musklernes dybde, er er det Mariah du skal vælge som din massør.

Om Mariah

Uddannet kropsterapeut fra Totum

Mariah har sin uddannelse som kropsterapeut fra Totum. Denne uddannelse har fokus på behandling af kroppen, men også på det mentale. Derfor trænes behandlerne også i samtaleterapi. Udover massage og samtaleterapi er Mariah også trænet i:

  • Zoneterapi
  • Akupressur
  • Cranio sakral massage

Meget stærke hænder

Mariah er en af de kvinder, som har ekseptionelt stærke hænder. Hun har derfor en ualmindelig evne til at trykke igennem og komme rigtig godt i dybden med musklerne. For Mariah er den form for massage, hvor man rigtigt kommer i dybde den mest tilfredsstillende form for massage. Det er også denne oplevelse af “at være blevet banket godt igennem”, som hun gerne vil give videre til sine klienter.

Interesseret i sammenhæng mellem krop og psyke

Mariahs kærlighed til kropsterapien kommer fra et meget personligt sted. For ca. 3 år siden gik hun selv hårdt ned med stress, og det var kropsterapi, der gjorde, at hun blev rask igen og “kom ud af hulen”. Mariah er derfor særligt passioneret omkring at hjælpe andre der døjer med stress – eller som har begyndende tendenser. Det handler om, at få gjort noget ved sine stress symptomer, før man bliver rigtig syg. Mariah brænder for, at hjælpe andre med at se sammenhængen mellem krop og psyke, og dermed få det bedre.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

København K

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

Østerbro

Nordhavn Studio

Kompagnistræde

Kaatsu Massage

Har du stress symptomer?

Så book en massage hos Mariah. Hun kan hjælpe dig med at komme ned i kroppen og mærke dig selv bedre i hverdagen. Du kan bestille tid her:

Udtalelse fra kunder