+45 42 53 69 00Book tid

Idalina

Idalina har været massør i 23 år, så hun er den mest erfarne af vores behandlere. Hun har uddannet sig i en masse forskellige former for massage, så hun kan kombinere en række teknikker, så det passer perfekt til dit behov.

Om Idalina

Kæmpe erfaring med massagebehandlinger

Idalina har arbejdet som massør i 23 år, og har en kæmpe passion for massagefaget. Hun har derfor også investeret meget tid i at uddanne sig i mange forskellige teknikker så som: fysiurgisk massage, thaimassage, bambusmasage og lumi-lumi, der er en traditionel massageteknik, der stammer fra Hawaii. Alle disse teknikker og sin store viden anvender og kombinerer hun i sine behandlinger. 

Hvad kan kombinationen af forskellige massageteknikker gøre?

Når massøren har stor erfaring med og viden indenfor en masse forskellige af verdens massagemetoder, har massøren samtidig en større tilgang til variationer af greb og teknikker. Man får så at sige det bedste fra alle verdener. Hos Idalina kan du altid efterspørge særlige teknikker, og selvom hun er lille af statur kan hun grundet sin store erfaring altid give en dybdegående massage, hvor trykket er hårdt.

Stammer fra Portugal og er erfaren løber

Idalina kommer oprindeligt fra den smukke portugiske ø-gruppe Madeira, men hun flyttede til Danmark for mange år siden og taler flydende dansk. Udover at have dyrker karate i mange år, hvor hun har det sorte bælte, er Idalina også en meget erfaren løber, der har gennemført marathon utallige gange. Hun har derfor også en bred viden indenfor sport, og hun kan rådgive dig indenfor løb, træning og sportsskader.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

København K

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

Østerbro

Nordhavn Studio

Kompagnistræde

Kaatsu Massage

Vil du slappe helt af?

Massage er en af de bedste måder, at få kroppe til at slappe helt af på. Når du bliver masseret udløses, der nemlig en masse hormoner, der får din krop helt i ro. Book Idalina eller en af vores andre dygtige behandlere her:

Udtalelse fra kunder