+45 42 53 69 00Book tid

George

George er en helt særlig dygtig massør, der lever og ånder for massage-faget. Udover de helt traditionelle former for massage, har han også specialiseret sig i forskellige traditioner som “Lomi Lomi Nui” fra Hawaii. Desuden er han uddannet yoga-instruktør. Det gør at han kan dybden med spændinger, samtidig med at han inddrager teknikker, der gør massageoplevelsen ekstremt behagelig.

Om George

Trænet i massageteknikker fra hele verden

George har hele sit liv været interesseret i holistisk kropsterapi, og han har uddannet sig i massagetraditioner fra Indien, Californien og Hawaii. Han kombinerer disse meget forskellige traditioner og skaber dermed holistiske og forebyggende massagebehandlinger. :

  ● Dybdegående massage  
  ● Sportsmassage
  ● Graviditetsmassage
  ● Fodmassage
  ● Hoved- og ansigtsmassage
  ● Hot stone massage
  ● Lomi Lomi Nui fra Hawaii
  ● Esalem fra Califonien
  ● Ayurvedisk massage fra Indien

Ser kroppen som en helhed

Principperne der ligger bag de teknikker han bruger, forstår hvert individ som en sammensætning af biologiske, psykologiske og energimæssige interaktioner igennem kroppen. På den måde er enhver sygdom eller dysfunktion et spørgsmål om en ubalance mellem disse. Det kan have forskellige årsager, men kan stimuleres tilbage til sit naturlige flow gennem de førnævnte teknikker. Desuden gør trykket fra massage at muskler og nervesystem afslappes, og det giver både velvære og fjerne ubehag.

Rar og imødekommende energi psyke

George er et varmt og empatisk menneske med en rolig udstråling. I hans selskab er det nemt at slappe af og føle sig tilpas. Det er også en fordel, for jo mere du formår at slappe af, desto mere har han mulighed for at rette ubalancerne i din krop. Efter en behandling hos George vil du altid føle at dine energi er helt fornyet, samtidig med at du vil føle en markant ændring i din krop til det bedre på det fysiske plan.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

København K

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

Østerbro

Nordhavn Studio

Kompagnistræde

Kaatsu Massage

Mærk Forskellen – prøv ægte masssage
Du vil kunne mærke forskellen, når du modtager en ægte massage af en behandler, som virkelig har styr på sine teknikker. George er sådan en behandler. Book din tid her:
https://kaatsumassage.onlinebooq.dk/

Udtalelse fra kunder