+45 42 53 69 00Book tid

Akut fysioterapi

Vi kender det alle: Pludselig vågner man op med en ryg, der har låst sig fast. Eller: pludselig får man en fibersprængning på sin løbetur. Skader, der opstår hurtigt, skal behandles hurtigt. Ofte er akut fysioterapi det, der er løsningen. 

Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi kan du som oftest få en tid samme dag, så du hurtigt kan få bugt med dine smerter. Samtidig er der mulighed for, at en af vores dygtige fysioterapeuter kan komme hjem til dig, hvis du har svært ved at bevæge dig ud. 

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

København K

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

Østerbro

Nordhavn Studio

Kompagnistræde

Kaatsu Massage

Akutte smerter

Akut fysioterapi er meget effektivt mod akutte smerter. Akutte smerter er smerter som opstår pludseligt, og som samtidigt er meget generende. Disse kan f.eks. være: hold i nakken, hold i ryggen, en fibersprængning, spændingshovedpine, smerter i lænden og smerter i bagskulderen.

Ligemeget om din smerte er startet i hovedet eller i foden vil det være vigtigt, at du får fat i en fysioterapeut hurtigt, så du kan få en vurdering af årsagen til dine smerter. Derefter kan du hurtigst muligt komme i gang med et behandlingsforløb. Idet vi hos Kaatsu Massage og Fysioterapi har nogle af Københavns bedste fysioterapeuter, vil du hos os altid få en vurdering og vejledning, som er til at stole på. Det vil som oftest være muligt at få en tid hos os allerede samme dag, som du kontakter os.

Fysioterapi hjemme hos dig

I nogle tilfælde oplever vi, at en klient har så store gener, at det kan være en kæmpe udfordring at komme ud af døren og møde op på et af vores behandlingssteder. Det er der heldigvis også råd for: Vores fysioterapeuter kører ud til dig, hvis du bor i Københavnsområdet. På den måde kan du få din behandling uden at skulle bevæge dig ud fra dit hjem.

Det skal dog nævnes, at en behandling hjemme hos dig selv koster 995 DKK. Det er en mer-pris, fordi vores fysioterapeuter er nødt til at bruge ekstra på at rejse frem og tilbage, og derved ikke kan være tilstede på vores klinikker.

 

Fysioterapi – pris?

Kaatsu Massage & Fysioterapi har fysioterapibehandlinger i særklasse – til rigtig gode priser. 

Som det tidligere blev beskrevet koster én times fysioterapi i dit eget hjem 995 DKK. Hvis du vælger at komme til os koster en times fysioterapi 595 DKK, 45 min. koster 495 DKK, mens 30 min. koster 375 DKK. Som oftest skal du nok regne med, at en enkelt behandling ikke vil være nok, hvis du skal være helt smertefri. Sommetider vælger vores klienter at gå ind i et genoptræningsforløb med vores fysioterapeuter, for at opretholde en god form uden gener og smerter fra kroppen fremadrettet. Det kan du læse mere om her (link til genoptræning).

Akut fysioterapi i særklasse

Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi får du akut fysioterapi af nogle af markedets bedste behandlere. Så book din tid i dag og bliv helt fri for smerter.

Udtalelse fra kunder