+45 42 53 69 00Book tid

Firmamassage

Firmamassage er en rigtig god måde, at skabe velvære og glæde på arbejdspladsen. Hos Kaatsu Massage og Fysioterapi kan medarbejderne både få behandlinger på arbejdspladsen, men de kan også benytte vores tre klinikker i København. Vi tilbyder både massage, fysioterapi og personlig træning. Undersøgelser viser, at tilbud som dette kan gøre, at organisationens medarbejdere bliver sundere og gladere. En firmamassageordning er let at oprette, og desuden er det samtidig skattefrit, fordi massage og fysioterapi er skadesforebyggende. 

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

København K

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

Østerbro

Nordhavn Studio

Kompagnistræde

Kaatsu Massage

Fordele ved firmamassage

Det kan være en rigtig god idé at tænke firmamassage ind som en del af en sundhedstrategi på arbejdspladsen. Canadiske forskere har påvist, at en ugentlig massage havde en markant positiv effekt på blodtryk og overanstrengelse af muskler hos de medarbejdere, der fik massage (se kilde). Desuden har flere undersøgelser vist, at massage mindsker niveauet af stresshormon i kroppen. Der er derfor god evidens for, at en massageordning kan mere velvære hos medarbejdere og samtidig nedsætte antallet af sygedage. 

Flere af vores firmakunder fortæller også, at de ser deres massageordning som en måde, at anerkende deres medarbejderes indsats – ved at give dem lidt ekstra luksus i hverdagen. Samtidig siger mange medarbejdere, der bruger ordningen, at tiden under massagen er givet rigtig godt ud. Som en slags meditations-rum, hvorefter man kan vende tilbage til sit job med ny og frisk energi.  

Firmamassage er skattefrit

Den er god nok. Firmamassage vil i langt de fleste tilfælde være skattefrit. Det er det, fordi medarbejdere på de fleste arbejdspladser er i fare for at pådrage sig arbejdsskader som følge af deres arbejde – der er f.eks. en reel risiko for arbejdsskader, hvis man arbejder meget foran en computer. Derfor ses massage som en ordning, der er forebyggende for arbejdsskader, og dermed er der ingen indberetningspligt. 

Du kan læse mere om reglerne her hos SKAT.

Firmamassage er nemt og fleksibelt

Der er flere forskellige måder, at lave en firmamassageordning på. Fælles for måderne er, at det er ret enkelt at gøre. Flere af vores firmakunder køber 2 timers massage om måneden til deres medarbejdere. Medarbejderne booker sig selv ind i vores system med en kode, og så møder de op på en af vores klinikker præcis, når det passer dem. Her modtager de massage, fysioterapi og personlig træning – alt efter hvad den enkeltes specifikke behov og ønske er. Her får firmaet en faktura fra os hver måned. 

Hos andre af vores firmakunder møder vi op i firmaets lokaler ca. en til to gange om måneden – vi medbringer briks, lagner og massageolie. Forinden har medarbejderne booket tider på den dag, hvor der er mulighed for massage. Efterfølgende fakturerer vi virksomheden for de timer, der er blevet brugt på massage. Dette kan i øvrigt trækkes af medarbejderens bruttoløn, hvis virksomheden ønsker det. 

Andre firmaer køber et forudbetalt klippekort – f.eks. på 50 klip, og så koordinerer medarbejderne selv, hvornår og hvordan de vil have massage. Ligemeget hvad behovet er, er der altid en nem måde at lave en firmamassageordning på.

Har du spørgsmål omkring firmamassage?

Hos Kaatsu Massage & Fysioterapi har vi stor erfaring i at hjælpe folk af med arbejdsskader. Vores firmamassageordninger vil helt sikkert og løfte arbejdsglæden i din organisation. Du er altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende for at høre mere.

Udtalelse fra kunder