+45 42 53 69 00Book tid

Massage i Sydhavnen

Har du problemer med spændinger i nakken, ømme områder på kroppen, eller måske et stillesiddende arbejde, som giver dig hold i ryggen? Så kan vores professionelle massører give dig en massage, som passer til dine behov og ønsker, som din krop vil takke dig for efter behandlingen.

Hos Kaatsu Massage tilbyder vi både sportsmassage, fysiurgisk massage, wellnessmassage, graviditetsmassage og firmamassage i vores smukke omgivelser i København, hjemme hos dig i Sydhavn eller på arbejdspladsen på alle tidspunkter af døgnet.

Specialister inden for sportsmassage

Vi er specialister inden for sportsmassage, som er en massageform, hvor man arbejder med kroppens dybe væv, hvorfor massagen også føles hårdere end f.eks. wellnessmassage. Hos Kaatsu Massage har vi en række dygtige behandlere, der er særligt udvalgt på baggrund af deres arbejde med professionelle atleter til OL. Ved sportsmassage går vores massører ind og lægger vægt i og arbejder med musklernes dybde, hvilket øger kroppens evne til at restituere hurtigere efter hård træning. Hos os er det ligeledes muligt, at kombinere dine massagebehandlinger med et skræddersyet træningsforløb hos os, og dermed opnå en sund og velfungerende krop uden smerter.

Professionel massage af høj kvalitet

Hos Kaatsu Massage fokuserer vi på at give vores kunder massage af højeste kvalitet hver eneste gang. Derfor ansætter vi massører, som udviser stærke kompetencer og viden inden for massage og kroppens bygning og anatomi. Dette sikrer en ensartet og kvalitetssikret massage af høj kvalitet hver gang vores kunder modtager massage i Sydhavnen.

Massage på alle tidspunkter af døgnet

Hos Kaatsu Massage mener vi, at det skal være nemt for vores kunder at tilgå en massagebehandling, uanset hvilken dag og tidspunkt det er. Derfor tilbyder vi massage 24 timer i døgnet, da det er vigtigt for os, at vores kunder kan få den massage, når de har behov for det og på det sted, hvor de føler sig bedst tilpas. Vi kører gerne ud til dig i Sydhavn, på arbejdspladsen eller hvor det passer dig, så længe du er i trygge rammer og føler dig godt tilpas.

Få en unik massage oplevelse hos os

Hvis man vælger at få sin massage i vores klinik på Vesterbro, kan vi tilbyde en ret unik oplevelse. Vores eksklusive lokaler ligger hos vores samarbejdspartner, træningscenteret Sporting Health Club på Vester Farimagsgade 43, København K. Her giver vi dig også mulighed for at påbegynde et genoptræningsforløb med en af vores dygtige behandlere. På den måde kan du kombinere massage med træning på ét sted.