+45 42 53 69 00Book tid

Massage i Ordrup

Hos Kaatsu Massage tilbyder vi professionel massage udført af dygtige massører i Københavns smukkeste omgivelser – eller i dit private hjem i Ordrup på alle tidspunkter af døgnet. Alle vores massører er uddannet fysioterapeuter og sportsmassører. Derfor kan du forvente massage af højeste kvalitet i Ordrup.

Vi tilbyder massage i form af: sportsmassage, fysiurgisk massage, wellnessmassage, graviditetsmassage og firmamassage.

Sportsmassage for OL-atleter 

Vi er specialister inden for sportsmassage, som er en massageform, hvor man arbejder med kroppens dybe væv, hvorfor massagen også føles hårdere end f.eks. wellnessmassage. Hos Kaatsu Massage har vi en række dygtige behandlere, der er særligt udvalgt på baggrund af deres arbejde med professionelle atleter til OL. Her går vores massører ind og lægger vægt i og arbejder med musklernes dybde, hvilket øger kroppens evne til at restituere hurtigere efter hård træning. Hos os er det ligeledes muligt, at kombinere dine massagebehandlinger med et skræddersyet træningsforløb hos os, og dermed opnå en sund og velfungerende krop uden smerter. 

Fysiurgisk massage, der virker 

Fysiurgisk massage er en effektiv massageform, som afhjælper problemer med bl.a. hold i nakken, musearm, hold i ryggen hold i lænden, tennisalbue, frossen skulder eller spændingshovedpine. Hos Kaatsu Massage har alle vores behandlere kompetencer inden for fysiurgisk massage, der gør det muligt, at give en effektiv massage gennem en specialiseret viden om kroppens opbygning og anatomi. Derfor har vi også erfaring med, at mange af vores klienter, som har gået med smerter i lang tid, bliver helt smertefrie efter en behandling hos os. 

Wellnessmassage i eksklusive omgivelser 

Wellnessmassage er for dig, som ønsker en blid og mere afslappende massage, der får dig helt ned i gear, og giver følelsen af luksus og velvære. I vores eksklusive lokaler på Hotel Sankt Petri er det også muligt at få en parmassage, hvor I kan nyde det sammen. Vores massører hører dig altid ad, hvilke behov og ønsker du har til massagen, inden de går i gang, så du får den massage, du har brug for. Når du har fået en wellnesmassage hos os, så vil du med sikkerhed gå her fra med fornyet krop og afslappet sind. 

Graviditetsmassage med din tryghed i fokus 

Under graviditeten gennemgår kroppen hormonelle forandringer, men også en øget belastning på kroppens muskler og led, og mange oplever at få vand i kroppen. Derfor tilbyder vi graviditetsmassage for at afhjælpe moren med ubehag og smerter og ikke mindst give hende en afslappende og velfortjent pause fra hverdagen. Vi er specialister inden for graviditetsmassage, hvor du kan trygt kan ligge på maven på vores særlige graviditetspude, og dermed være i trygge hænder. Vi tilbyder graviditetsmassage i vores eksklusive og smukke omgivelser i København på Radisson eller Hotel Sankt Petri, men vi kan også sagtens køre hjem til dig og give massage, så du ikke skal tænke på noget som helst.

Professional firmamassage i Ordrup

Der er alt for mange mennesker, som har et stillesiddende arbejde, og ikke får motioneret nok i hverdagen, hvilket kan give problemer som spændinger i nakken og musearm. Derfor kan firmamassage i Charlottenlund være en god måde at skabe velvære og glæde på arbejdspladsen. Jeres medarbejdere kan både få massage på arbejdspladsen eller på vores smukke klinikker i København. Vi tilbyder ligeledes en massageordning til firmaer, som er skattefrit, fordi massage og fysioterapi er skadesforebyggende, og vi glæder os altid over, hvor lettede og glade medarbejderne er efter vores behandlinger.