+45 42 53 69 00Book tid

Massage i Klampenborg

Kaatsu Massage tilbyder alle former for massage af professionelle fysioterapeuter og sportsmassører i eksklusive omgivelser i København på Radisson og Hotel Sankt Petri, hjemme hos dig i Klampenborg eller på arbejdspladsen på alle tidspunkter af døgnet.

Vi tilbyder massage for både private og virksomheder i form af: Sportsmassage, Fysiurgisk massage, Wellnessmassage, Graviditetsmassage og Firmamassage.

Massage af høj kvalitet

Hos Kaatsu Massage fokuserer vi på at give vores kunder massage af højeste kvalitet hver eneste gang. Derfor ansætter vi massører, som udviser stærke kompetencer og viden inden for massage og kroppens bygning og anatomi. Dette sikrer en ensartet og kvalitetssikret massage af høj kvalitet hver gang vores kunder modtager massage i Klampenborg. 

Massage på alle tidspunkter af døgnet

Vi ved, at det bl.a. for forretningsfolk er meget problematisk, at få en massage efter kl. 20. Derfor tilbyder vi massage 24 timer i døgnet for både private og firmaer i Klampenborg. Vi kører også gerne ud til dig, uanset set om du ønsker massage i dit private hjem, på hotellet eller på arbejdet. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler, at de kan få massage, når de har behov for det og på det sted, hvor de føler sig bedst tilpas og i trygge rammer. 

Hvem er vi?

Kaatsu stammer fra Japan, og betyder vedvarende tryk, hvilket er meget sigende for den måde, vi arbejder med massage på. Vi fokuserer på, at bruge det vedvarende tryk på muskler og væv, som går ind og løsner kroppens muskulatur, og dermed udbreder skader. 

Grundstenen bag Kaatsu Massage opstod, da vores grundlægger var på firmarejser, hvor han var frustreret over, at han ikke kunne få massage efter kl. 20. Dette er et stort problem for mange forretningsfolk, der rejser og ofte har meget lange dage, hvorfor de har behov for, at få løsnet op i kroppen. Derfor tilbyder vi massage på alle tidspunkter af døgnet i Klampenborg, samt kører ud til vores kunder i Klampenborg og giver massage, når det passer dem.