+45 42 53 69 00Book tid

Yolanda

Yolanda er en dygtig massør, der har helt særlige evner til at få dig til at komme ned i gear og slappe af. Hun er en meget varm og lyttende person, så hun kan altid få dig til at slappe helt af og finde ro. Hun er desuden uddannet i børnemassage, så hos hende kan også de helt små få en dejlig afslappende behandling.

Om Yolanda

Uddannet til at lave børnemassage

Yolanda er udover at være massør og særligt uddannet i at lave børnemassage. Mange børn har behov for at slappe af og finde ro, og her kan en massagebehandling være det helt rigtige, for et stresset barn. Yolanda er rigtig god til at “føle” barnets behov, og få barnet til at slappe af. Den evne har hun igennem at have arbejdet med børn i mange år.

God til at tilrette massagen efter behov

Yolanda er rigtig dygtig til at lytte og være nærværende. Derfor har hun en rigtig god evne til at tilpasse massagen efter dine ønsker og behov. Ønsker du en afslappende massage med fokus på ro? Eller har du mere behov for en massage, hvor der bliver trykket igennem, så dine spændinger forlader kroppen? Ligemeget hvad du ønsker vil Yolanda altid lytte til dig, og have dine ønsker i højsæde.

Altid sød og smilende 

Yolanda kommer fra Malaga i Spanien, så du vil hurtigt mærke hendes spanske varme og åbne energi, og hun har altid et smil på læben. Denne varme er en stor fordel, når du som klient skal give dig hen til massagen og føle dig tryg. Desuden er Yolanda altid åben for at tale med dig, og lytter til dine behov. Hos hende er du i meget trygge hænder. 

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

Vesterbro

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

København

Hotel Skt. Petri

Trænger du til at komme ned i gear?

Massage er den perfekte måde at komme ned i gear og finde ro i hverdagen. Du kan booke Yolanda og en af vores andre dygtige behandlere både dag og nat. Så det bliver nemt for dig at finde tid til massage. Kontakt os ved hjælp af nedenstående links:

Udtalelse fra kunder