+45 42 53 69 00Book tid

Tobias

Tobias er nyuddannet fysioterapeut fra 2021, og har en masse ny energi og passion for faget. Du vil blive mødt med både energi, interesse og optimisme, når du får en behandling hos Tobias.

Om Tobias

Viden og erfaring

Siden Tobias blev færdig i 2020 har han bl.a. arbejdet med sportsskader som udekørende fysioterapeut for et håndboldhold, hvor han også har arbejdet med genoptræning. Tobias har desuden også arbejdet som frivillig massør for hjemløse, hvor det særligt er kropskontakten og i sindet, som de hjemløse har mangel på. 

Hvordan kan Tobias hjælpe dig?

Hvis du har smerter eller skavanker, så kan Tobias give dig en fyldestgørende behandling gennem både massage og øvelser. Ved at kigge på dine udfordringer i et individuelt perspektiv, kan han bidrage med øvelser, genoptræning, gode råd og motivation, der er tilpasset til din hverdag.

Interesser og motivation

Tobias har så længe han kan huske haft en særlig interesse i basket, som han har spillet i 15 år – også på eliteplan i mange år. Derudover er han glad for både klatring, squash, svømning og styrketræning, og han lever i det hele taget et meget aktivt liv.

Når du kommer hos Tobias vil du altid blive mødt af en glad og energifyldt person, som er klar på at give dig den bedste oplevelse. Han er god til at lytte og god til at rådgive dig – f.eks. omkring hvordan du finder motivationen til at gøre det bedste for din krop.

 

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

Vesterbro

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

København

Hotel Skt. Petri

Vil du gøre noget godt for din krop?

Hvis du ønsker at være god ved din krop, og måske også ændre din livsstil, så tag endelig helt uforpligtende fat i os på:

Udtalelse fra kunder