+45 42 53 69 00Book tid

Ramona

Ramona er en dygtig massør, som har en helt speciel evne til at få dig til at føle dig tilpas og komme helt ned i gear. Hun er uddannet massør i 2016, og klienterne siger ofte, at hun har “magiske hænder”. Ramona er samtidig et helt enormt varmt og smilende menneske, som kan få alle til at føle sig tryg i sit selskab.

Om Ramona

Rigtig dygtig til wellnessmassage

Ramona har altid haft et naturligt talent for at massere, og hun har igennem hele sin barndom og ungdom haft fornøjelse i at hjælpe sine venner og familiemedlemmer med at afspænde. Hun fik sin uddannelse som massør i 2016 i England. Uddannelsen har gjort, at hun har fået den teoretiske forståelse af, hvordan musklerne fungerer og påvirker kroppen.

Hvordan kan Ramonas massage hjælpe mig?

Ramona er den helt rigtige, hvis du har behov for at få afslappet kroppen og lade tankerne flyve for en stund. Hun har en rigtig god evne til at få mennesker til at slappe helt af. Samtidig er hun dygtig til at mærke, hvor der ligger spændinger og arbejde ekstra med dem, så du også føler en efterfølgende effekt af massagen. Du vil altid opleve at komme fra en af Ramonas behandlinger som en nyt menneske, der er frisk i sindet. Hvis du ønsker det, er der også mulighed for, at hun kommer hjem til dig, og behandler i dit eget hjems trygge rammer.

Sportslig og sød

Udover at arbejde fast som massør lever Ramona et meget aktivt liv med masser af sportslig aktivitet. Hun har igennem hele sit liv spillet håndbold i Rumænien, hvor hun er født og opvokset. Derudover har hun også dyrket gymnastik og fitness på ugentlig plan. Det gør, at hun har en god fornemmelse for, hvordan kroppen påvirkes af træning. 

Når du møder Ramona vil du altid møde et meget imødekommende og sødt menneske, som får dig til at føle dig godt tilpas og tryg. Hun er altid meget varm og lyttende, og det gør, at du roligt kan fortælle om de udfordringer, som du har med kroppen. Det giver de bedste forudsætninger for en behandling, der kan få dig helt ned i gear, så du kan gå ud i verden med fornyet krop og afslappet sind.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

Vesterbro

Sporting Health Club

København

Hotel Skt. Petri

Har du brug for at komme af med stress?

Hvis du har brug for at komme af med din stress og slappe helt af, så kan du booke Ramona eller en af vores andre dygtige behandlere. Du kan få behandling på en af vores klinikker eller hos hjemme hos dig selv, hvis du ønsker det.

Udtalelse fra kunder