+45 42 53 69 00Book tid

Mira

Mira er uddannet fysioterapeut, og hun er meget passioneret omkring sit fag. Desuden er hun som tidligere landsholdsspiller i volleyball den af vores kvindelige behandlere, der har mest styrke til at komme i dybden med musklerne. Hun er desuden altid smilende, lyttende og nærværende, så du vil få altid få en behandling skræddersyet til dine behov, når du bliver behandlet af Mira. 

Om Mira

Er opmærksom på altid at skræddersy behandlingen

Mira går op i, at det er vigtigt at du som klient har dig selv med hele vejen, og at du lytter til din krop. Hun vil derfor altid kigge på den enkelte, og gøre alt for at forstå, hvad dit behov er. Mange tror fejlagtigt, at der er et facit til en bestemt type skade – som hvis man gik til lægen og fik udskrevet medicin. Det er sjældent tilfældet, for vi bevæger os forskelligt og vi fungerer forskelligt mentalt. Psyke og krop skal arbejde sammen, så hvis du er presset psykisk er det svært for kroppen at være i balance. Det er vigtigt at behandleren forstår disse forudsætninger.

Gennem fysioterapi kan din hverdag blive bedre

For Mira er det vigtigste, at man kan fungere i hverdagen som minimum. Hun er dog meget opsat på og vil gøre alt hvad hun kan for, at man skal kunne det man drømmer om eller er passioneret omkring, og at kroppen ikke skal sætte en stopper for det. Det er en af de største grunde til at Mira blev fysioterapeut, da hun selv har oplevet ikke at kunne blive det, hun drømte om: professionel volleyballspiller. Så hvad end det er, du drømmer om – at blive virkelig god til en sport, eller at du vil kunne styrketræne, løbe, spille fodbold om søndagen for at din livskvalitet er i top – så vil Mira hjælpe dig på vej.

Fysioterapeut med pro-atlet baggrund

Mira spiller selv volleyball. Hun har før spillet på liganiveau og været på både ungdomslandshold og A landshold. Hun var på vej til at spille i udlandet, men kroppen ville ikke være med. Hun har døjet med en del skader: både knæ, ankler, skulder operation osv., og hun ved, hvad det vil sige at være presset både fysisk og psykisk. Mira er blevet uddannet fysioterapeut i slut juni. Hun er passioneret omkring sit fag, er nysgerrig og vil hele tiden være bedre. Hun har erfaringer med sportsskader (overbelastningsskader og akutte skader). Hun arbejder blandt andet for Hvidovres herre liga hold, det er anden sæson hun har dem, har også ungdomsspillere, kids-spillere og divisionsspillere inde på briksen.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

Vesterbro

Sporting Health Club

Vesterbro

Bertrams Hotel

København

Hotel Skt. Petri

Vil du også gerne være smertefri?

Mira og vores andre behandlere har stor erfaring med at hjælpe forskellige mennesker af med deres forskellige smerter og gener. Da en stor del vores behandlere er fysioterapeuter og alle gennemgår et længere træningsforløb kan vi med stolthed sige, at vi har nogle af de dygtigste behandlere på det danske marked. Du kan derfor trygt booke din tid her:

Udtalelse fra kunder