+45 42 53 69 00Book tid

Martin

Martin er en fysioterapeut i absolut topklasse. Han er uddannet fysioterapeut i 2019, og er igang med kandidatuddannelsen i fysioterapi for tiden. Han er desuden uddannet svømmetræner, personlig træner og holdinstruktør.

Om Martin

Stor viden om kroppen og massagebehandling

Igennem fysioterapien har Martin en god bred viden omkring kroppens funktioner i forbindelse med påvirkning gennem fysisk træning og igennem arbejdsrelateret overbelastning. Begge kan føre til skader, men heldigvis kan de behandles effektivt.
Behandling

Hvad kan fysioterapi gøre for mig?

Har du smerter i led og muskler? Så kan Martin yde hjælp igennem manuel behandling og dybdegående massage for at genoprette dine kropsfunktioner. Han kan desuden igennem fysioterapeutisk træning og genoptræning behandle dine individuelle problematikker. Martins behandlinger kan dermed gøre, at du kan yde og leve bedre i din hverdag.

Personlig træner og et varmt menneske

Martin har igennem snart 20 år arbejdet med fysisk aktivitet. Han har selv dyrket svømning på højt niveau, men også dyrket styrke- og konditionstræning på daglig basis i samme periode. Han har tidligere arbejdet som svømmetræner, og arbejder nu på 10. år som personlig træner.

Du vil altid blive mødt af et bredt smil, når du møder Martin. Ligeledes vil du møde en varm personlighed, når du har en aftale hos ham. Med sin videreuddannelse på fysioterapeutfeltet, er han samtidig en rigtig nørd indenfor sit felt. Han vil derfor være den helt rigtige til at behandle dig til mod højere livskvalitet.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

Vesterbro

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

København

Hotel Skt. Petri

Ønsker du en behandling?

Hvis du ønsker en behandling af Martin eller en af vores andre dygtige behandlere, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores lokationer har åbent 24 timer i døgnet, så du kan få det til at passe ind i din hverdag. Kontakt os for at booke Martin ved hjælp af nedenstående links.

Udtalelse fra kunder