+45 42 53 69 00Book tid

Lavinia

Er du på udkig efter en skræddersyet massageoplevelse? Så bør du booke dygtige Lavinia. Hun er uddannet fysioterapeut fra 2010, så hun har både en bred teoretisk viden og stor erfaring med forskellige massage- og behandlingsteknikker.

Om Lavinia

Fysioterapeut med træning i en lang række teknikker

Lavinia er uddannet fysioterapeut i 2010 fra sit hjemland Italien. Hun har gennem sin uddannelse og sine efterfølgende jobs haft en stor interesse for at specialisere sig i manuel behandling – altså massageteknikker. Hun har derfor dygtiggjort sig i følgende behandlinger:

  • Dybdegående massage
  • Trykpunktsmassage / triggerpunktmassage
  • Sportsmassage
  • Wellnessmassage
  • Ansigtsmassage
  • Massage af nakkehvirvler og behandling af hovedpine
  • Behandling af væv og ar efter operation

Fokus på det skræddersyede behandlingsforløb

Igennem sin uddannelse som fysioterapeut har Laviana specialiseret sig i, at sammensætte behandlingsforløb, der er tilrettelagt gennem en dialog med dig som klient. Hun har altid fokus på at give klienten den optimale behandling med den tid, der er til rådighed. Hvis du kommer ind med problemer med nakke og skuldre, så vil din massage-tid altid have disse områder i fokus.

Dyb passion for krop og sport

Lavinia har siden gymnasiet interesseret sig for kroppens fysik. På sin uddannelse specialiserede hun sig sidenhen i individuel sundhed og folkesundhed. Hun dygtiggjorde sig sidenhen i dette felt gennem forskellige jobs i sundhedssektoren, og har derfor en stor faglig dybde. 

På et mere personligt plan er Lavinia meget glad for at surfe og lave fridykning – dvs. dykning uden udstyr. På den baggrund har hun også tidligere undervist i åndedrætsteknik i relation til surfing i Portugal.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

Vesterbro

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

København

Hotel Skt. Petri

Ønsker du et skræddersyet behandlingsforløb?

Hvis du ønsker at booke tid hos Lavinia, så er der mange måder at kontakte os på. Og vores telefon er altid åben, så du er altid velkommen til at ringe eller sende en sms med spørgsmål. Find os her:

Udtalelse fra kunder