+45 42 53 69 00Book tid

Kirsten

Leder du efter en dygtig, men samtidig meget jordnær behandler? En som kan give massage eller fysioterapi med forståelse for at sætte sig ind i, hvad der for dig er svaret på livskvalitet og velvære? Så er Kirsten den rigtige fysioterapeut for dig.

Om Kirsten

Stor passion for fysioterapi

Kirsten er i slutningen af sin uddannelse som fysioterapeut. Fysioterapeutuddannelsen har hele vejen igennem været det rette for hende, og hun er meget passioneret omkring fysioterapi, massage og livskvalitet. Gennem fysioterapi kan hun kombinere en naturvidenskablig tilgang til kroppens funktioner med humanvidenskabernes læren om mennesket. Denne kombination gør det muligt at arbejde med det hele menneske – mennesket består nemlig både af en krop og et sind. Dét at opnå udvikling og forståelse udfra klientens eget udgangspunkt er et kerneområde i behandlingen for Kirsten. Den måde, hvorpå hun kan hjælpe til ejerskab over egen krop og derved eget liv, er nøglen til livskvalitet.

Effektiv massage og fysioterapi forudsætter tryghed

Det essentielle for Kirsten er, at livskvalitets er individuelt. Derfor er det vigtigt for hende som behandler at skabe et åbent rum, hvor det er tilladt at sige og gøre alt. Som klient bør man ikke skamme sig, og man skal føle sig tryg ved at kunne tale om sine udfordringer med kroppen. Kirsten gør altid sit ypperste for at skabe de bedste betingelser for at hun som behandler, hører og ser dig som klient. På den måde kan I sammen kan skabe udvikling og livskvalitet med udgangspunkt i dig.

Fysisk aktiv hele livet

For Kirsten har fysisk aktivitet altid været en naturlig del af livet. Hun har igennem hele livet været gymnast. Sidenhen er løb og cykling også kommet til. I 2016 blev hun uddannet idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut med instruktør uddannelser
i alt fra svømning, løb, crossfit, MTB til springgymnastik.

Kirstens aktive liv har til tider også medført perioder med skader. Det gør, at hun også har mærket frustrationen når en skade – fysisk eller psykisk – forhindrer én i at opnå optimal livskvalitet i hverdagen. Derfor forstår hun frustrationen, vreden og magtesløsheden, der kan opstå, når man føler sig begrænset af sin krop.

Opvokset på en gård på Bornholm

Kirsten er et meget jordnært og rummeligt menneske. Sin jordnærhed kommer nok især fra opvæksten på et landbrug på Bornholm med forældre og tre brødre. Siden hun var barn har opgaver på den gård, hvor hun er opvokset, været en helt naturlig del af hverdagen. Sidenhen har hun dog rejst rundt i verden igennem sit voksne liv, idet hun også altid har været nysgerrig på verden omkring sig og på andre kulturer.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

Vesterbro

Sporting Health Club

København

Hotel Skt. Petri

Ønsker du en behandling?

Hvis du ønsker en behandling af Kirsten eller en af vores andre dygtige behandlere, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores lokationer har åbent 24 timer i døgnet, så du kan få det til at passe ind i din hverdag. Kontakt os for at booke Martin ved hjælp af nedenstående links.

Udtalelse fra kunder