+45 42 53 69 00Book tid

Josephine

Josephine er et af vores talenter indenfor massage. Hun er godt igang med uddannelsen til fysioterapeut, og hun har derfor stor viden om kroppens anatomi, og om hvordan kroppen fungerer.

Om Josephine

Josephine er specielt dygtig indenfor sportsmassage, wellnessmassage, manuel vævsbehandling og afspænding af muskler.

Hun har igennem de sidste mange år styrketrænet på dagligt plan, så træning er en fast del af hendes liv. Hun startede som 4 årig med at danse, og hun har deltaget i en masse shows og konkurrencer. Igennem sin mangeårige erfaring med sport, kender hun fra egen krop til effekten af massage. Både som præstationsfremmende behandling og forebyggende i forhold til skader.

Josephines aktive hverdag har givet hende en god forståelse for, hvor meget man kan presse kroppen ifht. træning. Samtidig forstår hun også, hvornår kroppen presses for meget. Det er vigtigt at kunne sige stop, og hun er god til at vejlede omkring, hvordan man kan rette op på et usundt mønster.

Hun har gennem sin uddannelse tilegnet sig viden indenfor alt, hvad der har med kroppens bevægeapparat at gøre: altså muskler, led, ledbånd osv. Denne viden gør hende i stand til at hjælpe dig med at forbedre din krops funktion og bevægelser. Eller til få din funktionsevne tilbage efter en skade, gennem en plan, der er skræddersyet netop til dig.

Som person er Josephine meget positiv, imødekommende og nærværende. Det, kombineret med hendes brede viden om kroppen, gør hende rigtig god til at lytte og have en god forståelse for lige netop dine ønsker og behov. Uanset om det er med henblik på forebyggelse og behandling af skader eller velvære.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

Vesterbro

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

København

Hotel Skt. Petri

Ønsker du en behandling?

Hvis du ønsker en behandling af Josephine eller en af vores andre dygtige behandlere, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores lokationer har åbent 24 timer i døgnet, så du kan få det til at passe ind i din hverdag. Kontakt os for at booke Martin ved hjælp af nedenstående links.

Udtalelse fra kunder