+45 42 53 69 00Book tid

John

John er en meget dygtig massør, der bl.a. har arbejdet som fast massør for den kongelige ballets professionelle balletdansere. Her hjalp han danserne med at restituere efter træning, og forberedte dem til shows gennem massage og hjælp til udstrækning. John er ekstremt passioneret indenfor massage, og går op i sit fag med liv og sjæl.

Om John

En af de få i Danmark, der kan lave bambusmassage

John har brugt mange år på at uddanne sig i massageteknikker fra hele verden i mange forskellige kulturer. Bl.a. kan han som en af eneste massører i Danmark teknikken “bambusmassage”. Under bambusmassage anvender massøren kolde eller varme slebne bambuspinde som en del af massagen til rigtigt at komme i dybden med musklerne. Musklerne bliver så at sige “æltet” ved at de tykke bambuspinde bliver rullet henover dem.

Stor erfaring med arbejdsrelaterede spændinger

John startede selv som massør, fordi han under sit tidligere arbejde som kok oplevede at få problemer med spændinger i kroppen. Dette var særligt relateret til de dårlige stillinger, som jobbet som kok involverer. Derfor rejste han i 2016 til Thailand for at lære, hvordan man masserer og strækker spændinger fra dårlige arbejdsspændinger væk. På den måde ville han være i stand til at hjælpe sine kollegaer med at undgå arbejdsskader. Det stod dog hurtigt klart for ham, at det at hjælpe andre med gennem massage og strækteknikker at undgå skader, var noget som han ville dedikere sit liv til. Derfor opsagde han sit job som kok, og begyndte at bruge sin tid på at dygtigegøre sig indenfor mange forskellige massage- og behandlingsformer.

Masserer med et mix af vestlig og asiatisk tradition

Gennem sin træning fra mange lande – heriblandt Danmark – har John udviklet sin egen massageteknik, som han kalder sportmassage med asiatiske redskaber. Det er bl.a. her han anvender bambus. Han finder det spændende at kombinere de bedste teknikker fra vestlige og asiatiske massagetraditioner, så det tilpasset til den enkeltes behov. John har specialiseret sig i:

  • Bambusmassage
  • Fysiurgisk massage mod spændinger i relation til dårlige arbejdsstillinger
  • Sportsmassage mod stramme og opspændte muskler
  • Firmamassage som forebyggelse mod arbejdsskader
  • Wellnessmassage for afspænding og ro i kroppen
Har rejst over hele verden

John er født i Santiago i Chile, og han er halvt skotte og halvt chilianer. Nu bor han i Danmark på 20. år og taler flydende dansk. Han har altid været meget passioneret omkring at rejse og har rejst verden rundt. Derfor taler han foruden dansk også spansk, engelsk og italiensk.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

Vesterbro

Sporting Health Club

Vesterbro

Bertrams Hotel

København

Hotel Skt. Petri

Ønsker du en behandling?

Hvis du ønsker en behandling af John eller en af vores andre dygtige behandlere, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores lokationer har åbent 24 timer i døgnet, så du kan få det til at passe ind i din hverdag. Kontakt os for at booke Martin ved hjælp af nedenstående links.

Udtalelse fra kunder