+45 42 53 69 00Book tid

Mathias

Mathias er uddannet fysioterapeut i 2017 og har derudover flere års erfaring som massør, personlig træner og holdinstruktør.

Om Mathias

Som fysioterapeut har Mathias en bred viden indenfor helbredelse eller begrænsning af fysiske skader og skavanker. Behandlingen kan bestå i både massage, der lindrer smerterne, og i styrke- eller bevægelsestræning. Den kan være rettet mod et enkelt led eller være optræning/udspænding af de muskler, der er omkring leddet.

Mathias har ligeledes stor erfaring med skader på egen krop, da han har 9 års erfaring med daglig styrketræning og dyrkning af sportsgrene så som: fodbold, badminton og svømning.

Mathias er god til at lytte og sætte sig ind i, hvor frustrerende det er at være begrænset af skader både ift. sport, men også i hverdagens andre daglige rutiner.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

Vesterbro

Sporting Health Club

København

Hotel Skt. Petri

Ønsker du en behandling?

Hvis du ønsker en behandling af Mathias eller en af vores andre dygtige behandlere, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores lokationer har åbent 24 timer i døgnet, så du kan få det til at passe ind i din hverdag. Kontakt os for at booke Martin ved hjælp af nedenstående links.

Udtalelse fra kunder