+45 42 53 69 00Book tid

Eve

Eve er en massør af højeste klasse. Hun er kommet fra USA for at arbejde i Danmark, og hun har arbejdet internationalt som massør de sidste 10 år. Hun er uddannet gennem mange år i en række teknikker. Bl.a. dybdegående massage og holistisk massage. Eve er et meget empatisk menneske, og du vil med det samme føle dig helt tryg og afslappet, når du får behandling hos hende.

Om Eve

10 års erfaring med massagebehandling

Eve er fra USA og hun har brugt de sidste 10 år på at rejse verden rundt og arbejde som massør. Som menneske er hun meget nysgerrig, og hun prøver altid at samle nye teknikker op, som kan gøre hendes massagebehandlinger endnu bedre. Hun er trænet i sportsmassage, dybdegående massage, cupping og holistisk massage. Hun har arbejdet som massør i New Zealand, Las Vegas, Chicago og Boston. Derudover har hun rejst rundt som personlig massør forskellige bands på tourné. Eve er gennem sine mange teknikker rigtig god til hårdt tryk, og hun kan lave en ægte dybdegående massage.

Hvad kan en holistisk massage gøre for mig?

Holistisk massage handler om at opnå afspænding. Ikke alene det fysiske, men også med fokus på afspænding af sindet og på mentalt velvære. Holistisk massage har fokus på at skabe balance i kroppen og sindet, og man ser på at se kroppen som en helhed. På den måde kan kroppen bedre hele og regenerere sig selv. Så hvis du f.eks. lider af stress, så er en holistisk massage et rigtig godt valg for dig.

Et varmt mennesket, der er meget empatisk

Eve har været danser hele sit liv. Hun har igennem mange år trænet ballet. Siden hun stoppede med det, har hun dyrket yoga. Derfor kan hun lave stræk med dig i sine behandlinger, og hun giver altid folk yoga-øvelser med hjem, så du kan forbedre dit velvære på egen hånd.

Eve er et meget empatisk menneske, og du vil altid blive mødt af varme og smil, når hun behandler dig. Desuden er hun god til at justere sine behandlinger efter det behov du har på dagen. Hvis du har lyst til at snakke, så er hun en god lytter. Hvis du har brug for ro, er hun dygtig til at skabe et rum af tryghed omkring dig.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

Vesterbro

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

København

Hotel Skt. Petri

Vil du prøve holistisk massage?

Hvis du ønsker at booke tid hos Eve – f.eks. til en holtisk massage, så er der mange måder at kontakte os på. Og vores telefon er altid åben, så du er altid velkommen til at ringe eller sende en sms med spørgsmål. Find os her:

Udtalelse fra kunder