+45 42 53 69 00Book tid

Edit

Edit er en dygtig fysioterapeut, der færdiggør sine studier i sommeren 2021. Udover at være meget passioneret omkring fysioterapi og massage er Edit samtidig et virkelig sødt og rart menneske, som er rigtig god til at skabe ro omkring sine klienter.

Om Edit

Passion for både massage og fysioterapi

Edit synes, at det er rigtig fedt at hjælpe mennesker gennem massage. Som uddannet fysioterapeut er hun skarp på kroppens anatomi og funktioner, og hun ved, at træning på den rigtige måde er godt, hvis man vil opretholde sin sundhed. Edit er samtidig meget stor tilhænger af, at massage som behandling har en masse fordele, når du som klient har brug for lindring for de spændinger, som et aktivt liv medfører. 

Hvorfor er massage godt for dig?

Edit finder det fascinerende, hvordan hverdagens udfordringer og den manglende tid til at stoppe op og mærke efter, påvirker vores fysiske signaler. Ved at give tid til afspændinger, indre ro og dybe vejrtrækninger, giver man nervesystemet den pause, det har brug for for at skabe balance og overskud i hverdagen. Alt dette er noget, som du vil opleve, når du får massage og får tid til at slappe af.

Sportserfaring gennem gymnastik og ridning

Edit har altid været meget glad for at ride, og rider stadig hver gang hun er på Færøerne, hvorfra hun stammer. På ryggen af sin heste finder hun ro fra hverdagen, og arbejdet med hestene har altid været en oase af tryghed for hende. Hun er en person som har en rolig energi omkring sig, og hun er god til at lade sin ro påvirke sine klienter, så de også kommer ned i gear, når de er hos hende.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

Vesterbro

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

København

Hotel Skt. Petri

Har du brug for afstressning?

Hvis du føler, at hverdagen kan være lidt for stresset, og du har behov for at komme ned i gear, så kan du booke Edit eller en af vores andre dygtige behandlere. Du kan booke på disse måder:

Udtalelse fra kunder